Ondernemershuis
Image default
Boekhouding

Boekhouder Groningen

Bij elke onderneming komt wel boekhouding te kijken. Als je bedrijf steeds meer groeit dan gaat de boekhouding ook meer tijd kosten. Deze tijd kan je misschien beter benutten aan andere werk gerelateerde zaken. In dit geval kan je een boekhouder in Groningen aan nemen om er voor te zorgen dat jij meer tijd hebt om te besteden aan deze zaken.

 

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder in Groningen is verantwoordelijk voor de boekhouding van jou bedrijf. Denk hierbij aan administratie bijhouden en het opstellen van facturen. Maar ook het bijhouden van de debit-uren en credit-uren. Verder houd een boekhouder ook de salarisadministratie bij. Daarnaast zorg je als boekhouder ervoor dat de maandelijkse en jaarlijkse BTW aangiftes goed worden geregeld en aan het einde van elk boekjaar stel je de balans en jaarrekening op. Verder geeft een boekhouder advies over wanneer het slim is om te investeren of juist niet.

 

Voordelen van een boekhouder

Er zijn veel verschillende voordelen aan het nemen van een boekhouder. Ten eerste is dat een last die van je schouders valt. Jij hoeft niet meer na te denken over administratie, facturen en BTW aangiftes want dit wordt nu voor je gedaan. Hierdoor heb je ook meer tijd om tijd te investeren in andere werk gerelateerde zaken. Een ander groot voordeel is dat je nooit meer teveel belasting betaald. Omdat een specialist voor jou aan het werk is hoef je je ook niet druk te maken over boetes aangezien en boekhouder altijd op tijd de belastingaangifte dient te doen. Verder kan een boekhouder belastingadvies geven en u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Zo kan je hier rekening mee houden in de financiën. Een boekhouder in Groningen bespaart je dus niet alleen tijd maar ook geld.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.oostra-partners.nl/boekhouder-groningen/