Ondernemershuis
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de voordelen van buitenzonwering

Wil je zomers kunnen genieten van uw tuin zonder last te hebben van al het zonlicht? Kies dan voor een van de buitenzonweringssystemen van Aluzon Ede. Aluzon vindt het belangrijk dat mensen buiten in de schaduw kunnen genieten en doen hier dan ook alles aan. Er zijn een aantal voordelen hieraan verbonden, zoals:

 

Gemakkelijk in gebruik

Buitenzonwering zijn verkrijgbaar in screens, zonneschermen, markiezen en parasols. Deze zijn allemaal zeer gemakkelijk in gebruik, met een kleine handeling creëer je een hoop schaduw in de tuin om zorgeloos buiten te kunnen zitten. Vaak worden deze of elektrisch bediend of handmatig met een handvat. Niet ingewikkeld dus!

 

Geheel sfeervolle buitenzonwering 

Buitenzonwering is niet alleen gemakkelijk in het gebruik maar zeker ook sfeervol! Zo geeft dit jouw tuin een gezellige tintje. Met markiezen al helemaal, deze zorgen dan ook voor een klassieke uitstralingen van de ramen. Ook kunnen de doeken in verschillende kleuren en printjes te verkrijgen. Je kunt dus nog alle kanten op! Wil je weten wat er allemaal mogelijk is voor buitenzonwering. Neem eens contact op met de specialisten van Aluzon Ede.

 

Energiebesparend

Met het gebruik van bijvoorbeeld screens houd je alle warmte vast. De screens bieden naast zonwering ook de mogelijkheid om warmte binnen of buiten te houden.