Ondernemershuis
Image default
Ondernemen

U het idee, wij schrijven het ondernemingsplan

De tools voor de starter: een ondernemingsplan

De starter die een bedrijf wil beginnen heeft de financiele begrotingen vaak wel duidelijk opgesteld maar heeft bijvoorbeeld geen liquiditeitsbegroting of een boekhoudkundig sluitende eindbalans. Het komt voor dat er  geen marktonderzoek, SWOT-analyse of concurrentie-analyse is opgesteld. Dit wensen de beslissers echter wel te zien in een bedrijfsplan.

Laten opstellen van een Ondernemingsplan

De starter heeft naast  acquisitie, bezoeken van importeurs of groothandels, opvragen van offertes etc. niet de tijd  om deze research te verrichten of te weinig financiele know-how  om het financieel uit te werken. Wat echter mogelijk is, is dat men het opstellen van het ondernemingsplan ook kan uitbesteden. Bijvoorbeeld aan ons kantoor als kleinschalige specialist.

Wij verschaffen deze oplossing voor starters. Wij stellen reeds 14 jaar ondernemingsplannen op volgens de wens van de ondernemer en financier. Wij kennen de wensen van financiers en makelaars. Ons succespercentage is 90%.

Hulp gedurende het financieringstraject

Mocht er geen eigen vermogen zijn van minimaal 25% dan is men niet welkom bij de bank. We kunnen wel het ondernemingsplan indienen bij Qredits, exclusieve kantoren of investeerders. Wij zijn uniek met begeleiding tot aan financiering.

We verstrekken ook fiscaal- en bedrijfsadvies zodat de ondernemer de juiste richting op gaat. Informatie is online zeer snel gevonden, maar de starter heeft niet het overzicht om dat te plaatsen. Wij beheersen dat daarentegen wel en daarom kunnen we de starter wegwijs maken zodat hij of zij niet alles zelf hoeft te researchen en deze gewonnen tijd kan gebruiken om te ondernemen. Maak kennis met ons netwerk en bel ons vandaag nog.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl