Ondernemershuis
Image default
Boekhouding

Een van de grootste taken van het ondernemerschap

Elke maand komt het weer voorbij, een van de grootste taken van elke ondernemer die personeel heeft binnen de onderneming, namelijk de betalingen van de salarissen. Om alles zo goed mogelijk te verwerken is er een goede administratie nodig, die door de eigenaar zelf of door de werknemers bijgehouden wordt. In deze administratie staat verwerkt hoeveel uren iedereen heeft gewerkt, om vervolgens aan de hand hiervan het loon te kunnen betalen.

In de verwerking van alle lonen zit veel tijd en energie; alle uren moeten verzameld worden, er moet per werknemer een salarisberekening gemaakt worden, waarbij ook nog eens rekening gehouden moet worden met de verschillende uurlonen. Al met al is dit een tijdrovend klusje, waar niet iedereen zin of tijd voor heeft. Een optie die hierbij dus overwogen kan worden is de uitbesteding van deze taak aan een salarisbureau of een administratiebureau. Een salaris- of administratiebureau neemt voor u verschillende taken uit uw handen, zoals het op orde houden van de personeelsadministratie en de salarisverwerking.

CBBS is een dienstverlenend bedrijf die deze vervelende taak uit handen neemt en er voor zorgt dat al uw administratie op orde blijft en dan elke werknemer aan het einde van elke maand zijn salaris gestort krijgt. Door deze taak uit handen te geven ontstaat er meer ruimte en tijd voor andere taken die bij het ondernemerschap komen kijken. Door deze taken uit handen te laten nemen en dus meer tijd in andere zaken te kunnen stoppen, kan er uiteindelijk ook meer geld verdiend worden, waardoor u dus te maken krijgt met ideale situatie. In deze situatie bent u dus bezig met wat u het liefst doet, namelijk bezig zijn met uw onderneming waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de administratie.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.cbbs.nl/