Ondernemershuis
Image default
Dienstverlening

Proefschrift drukken

Voor proefschrift drukken ben ik gaan zoeken op het internet. Ik zoek namelijk een drukkerij die voor mij mijn proefschrift kan gaan drukken. Maar daarnaast ook een bedrijf dat een mooie omslag als ontwerp wilt aanleveren. Want de kaft ziet men toch als eerste. En die eerste keer wil ik graag een goede indruk achterlaten. Ook zal het bevorderen om een hoger aantal proefschriften uit te kunnen delen. Maar wat moet ik dat laten doen? En het liefst die twee dingen natuurlijk binnen één bedrijf! Is dat echter wel mogelijk?

Proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl

Nadat ik ging Googelen op ‘proefschrift proefschrift drukken’ vond ik al snel proefschriftenprinten.nl. Daar las ik op de website dat ik daar mijn proefschrift drukken kan laten doen! En daarnaast hebben ze daar allerlei designers in huis die de meest mooie proefschrift ontwerpen kunnen maken voor een mooie omslag op mijn proefschrift. Zo ook specialist daar, die allerlei creatieve ideeën kan zorgen voor vele bijzondere ontwerpen.

Dit vond ik allemaal erg goed klinken en ik heb dan ook besloten om daar, bij proefschriftenprinten.nl, proefschrift drukken te laten doen voor mijn thesis.

De bestelling

Nadat ik besteld had bij deze drukkerij, werd er al snel telefonisch contact met mij opgenomen. Een vriendelijk klinkende man stelde mij nog enkele vragen over het proefschrift. Bijvoorbeeld met voor welke kwaliteit kaft ik ga. En of dat ik het proefschrift ontwerp wil uitbesteden of dat ik dat door een designer van Proefschriftenprinten.nl wil laten doen. Ik koos voor het laatste en werd direct doorverbonden met de desbetreffende designer van de proefschrift omslag!

Wij hebben elkaars ideeën uitgewisseld en uiteindelijk een leuk idee van hoe het ontwerp moet gaat worden als resultaat.

Inmiddels zijn de proefschriften binnen. En ik ben er heel erg blij mee dat ik dat door Proefschriftenprinten.nl heb laten doen. Ook het ontwerp als omslag ziet er prachtig uit.

Bezoek de website voor meer informatie :