Ondernemershuis
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren

Laatst ging ik bij Bax Houthandel houten vloeren kopen. Ik ga namelijk verhuizen. En in het huis waar ik in ga wonen ligt momenteel een hele lelijke vloer. En die wil ik er dus graag uit hebben. Maar waar moet ik dan een nieuwe houten vloer kopen? Want ik ken hier nog helemaal geen vloerenwinkels. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken.

Houten vloeren van Bax Houthandel

En toen ik zocht op houten vloeren kwam ik al gauw de website van Bax Houthandel tegen. Daar las ik dat zij voor een hele lage prijs de vloeren verkopen. En dat die prijs zo laag ligt omdat ze ze zelf maken in hun eigen houthandel fabriek. Ideaal! Zo is er dus geen sprake van een tussenhandel. En dus worden de houten vloeren voor een lage prijs verkocht aan de consument. Maar er zijn zoveel houtsoorten! Voor welke moet ik dan kiezen? Gelukkig zag ik op de website een heel duidelijk overzicht van verschillende soorten en kenmerken die bij een aantal hoorden. Zo was ik direct geïnteresseerd in laminaat. Dat had ik bij een goede vriend van mij in zijn huis zien liggen. En dat zag er heel goed uit! Daarom ging ik dan ook naar het assortiment met laminaat van Bax Houthandel. En daar hadden ze ook weer allerlei verschillende kleuren. Van een heel natuurlijke look tot aan grijs wit en zwart. Maar omdat ik niet heel veel verstand heb van welke kleuren het beste bij elkaar passen met woninginrichting, ben ik naar de dichtstbijzijnde showroom gegaan.

Showroom

Daar werd ik direct perfect geholpen en heb ik een hele mooie vloer uitgekozen! Het is uiteindelijke de witte geworden, omdat dat, aldus de verkoper van Bax Houthandel, goed bij de kleuren en uitstraling van mijn meubels en verdere woninginrichting past. Ik kan iedereen dan ook aanbevelen naar deze vloerenwinkel toe te gaan als je een houten vloer nodig hebt!

Bezoek de website voor meer informatie :