Ondernemershuis
Image default
Telefonie

Hoesje iPhone 6

Nog niet lang geleden was ik op zoek naar hoesje iPhone 6. Ik ben in het bezet van een iPhone 6, nog niet lang. Die heb ik deels voor mijn verjaardag van mijn vriendje gekregen. Hij wist dat ik al lang aan het sparen was voor een nieuwe iPhone, en had besloten om mij daarbij te helpen. Heel lief vond ik dat! Omdat de iPhone best prijzig is natuurlijk, en ook bovendien zo mooi, wil ik hem netjes behouden. Daarom was ik op zoek gegaan naar screenprotector en hoesje iPhone 6, toen ik die telefoon kreeg als cadeau. Hierbij wil ik wat meer hierover vertellen en hoe ik het heb ervaren om bescherming uit te zoeken. 

Hoesje iPhone 6 kiezen

Eerlijk is het best moeilijk om een hoesje iPhone 6 kiezen. Als je net een nieuwe telefoon hebt, kan je nog niet inschatten welk model hoesje het best bij je past. Er zijn veel modellen, waar uit je kan kiezen. Daar vallen onder anderen deze in: hardcases, siliconen hoesjes, flipcases, insteekhoesjes, extreme hoesjes, hoesjes met allemaal diamantjes enzovoort. Wat ik wel al zeker wist is dat ik zeker geen insteekhoesje of flipcases wilde hebben. Diamantjes op mijn hoesje leek mij ook geen top idee, dus dat viel ook van mij lijstje af.

iPhonehoesjes.nl

Op internet vond ik iPhonehoesjes.nl. De webshop stond op een top positie in Google en had heel groot assortiment aan hoesjes. De recensies van klanten hadden gemiddelde score van een negen! Daarnaast stond er dat alles uit eigen voorraad komt, dus ik niet lang hoefde te wachten voor mijn hoesje. Dat was fijn voor mij, omdat ik in de tussentijd niet mijn iPhone wilde beschadigen. Ik heb gebladerd door de hoesjes voor iPhone 6 en uiteindelijk er twee uitgekozen. Erbij heb ik gelijk een screenprotector besteld. Ik heb voor half zes besteld en verwacht mijn bestelling morgen! Spannend!

Bezoek de website voor meer informatie :