Ondernemershuis
Image default
Verbouwen

Een dienst aannemen van Kuiper en Zonen BV

Ik heb laatst een dienst aangenomen van Kuiper en Zonen BV en ben erg blij dat ik dat heb gedaan. Al voor een langere tijd deed onze CV-ketel erg raar. We hadden steeds last van een bepaalde storing waardoor we soms uren zonder warm water zaten. Dit was natuurlijk erg vervelend en dit wilden we graag opgelost hebben. We hadden al een keer eerder een monteur laten komen, maar die kon het probleem niet vinden, dus gingen we op zoek naar een expert.

Het aanbod van Kuiper en Zonen BV was zeer breed

Ik ging op zoek naar een ketelbedrijf, zoals Kuiper en Zonen BV, die mij kon helpen met dit ketel probleem. Maar veel bedrijven die ik opzocht via het internet, hadden niet de ervaring of de expertise om mij verder te helpen op het gebied van het probleem van mijn ketel. Uiteindelijk na een tijdje zoeken had ik een paar bedrijven gevonden waarmee ik contact wilden opnemen. Het eerste bedrijf reageerde helemaal niet op mijn verzoek, maar Kuiper en Zonen BV wel. Ze vonden het een raar verhaal over mijn ketel maar stonden meteen open om er naar te kijken voor mij. Dit vond ik erg attent van hen en hebben meteen een afspraak gemaakt.

Blij met hun dienst

Binnen no-time stonden er een paar mannen voor mijn deur om te kijken naar mijn CV-ketel. Ik liet ze zien waar ze moesten zijn en bood ze meteen een kopje koffie aan. Dit vonden ze heerlijk en uiteindelijk heeft het maar ongeveer dertig minuten geduurd voordat ze het probleem hadden gevonden en ook daarbij hadden opgelost. Ik was helemaal blij dat ik weer normaal warm water kon krijgen zonder enige calamiteiten. Daarbij hadden ze meteen een factuur bij zich voor alles en de prijs was niet extra verhoogd, omdat ze de reparatie meteen hebben gedaan. Echt top service van een goed bedrijf.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over dit bedrijf en wat zij verder voor u kunnen betekenen als het gaat om verschillende soorten ketels? Bekijk dan eens de website van hen via www.kuiperzn.nl.