Ondernemershuis
Image default
Media

Een uniek online event organiseren? Ga video live streamen

Een uniek online event organiseren? Ga video live streamen

Fysieke evenementen organiseren zijn op dit moment erg lastig of nagenoeg onmogelijk. Balen, want je had net zo hard gewerkt aan die productlancering, beursstand of die leuke netwerkborrel. Niet getreurd, want je kunt dit event nog steeds organiseren… alleen dan online. Bijvoorbeeld via video live streamen. Erg leuk, want een online event zorgt voor nieuwe mogelijkheden en kansen. Zodat jouw event echt uniek wordt en helemaal is afgestemd op jou. En jouw doelgroep. Het leuke is, dat er meer mogelijk is met video live streamen dan je misschien zou denken.

De mogelijkheden met video live streamen

De techniek heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan, waardoor er inmiddels veel meer mogelijk is met live video dan alleen maar zenden. En dat is erg interessant voor jouw online event. Zo kunnen kijkers vragen stellen en kun je deze live beantwoorden, kun je kijkers toevoegen aan de live uitzending, paneldiscussies met mensen over de hele wereld voeren, interactieve polls weergeven… Of bijvoorbeeld een netwerkroulette organiseren waarbij kijkers aan elkaar worden gekoppeld en tijdens en na het programma kunnen praten en nieuwe contacten kunnen leggen. Breakout rooms behoren ook tot één van de mogelijkheden, of je kunt er voor kiezen om jouw video live stream zo in te richten dat het een digitale beurs wordt met verschillende rooms met beursstands, etc.

Video live streamen, hoe doe je dat?

Iedereen kan tegenwoordig filmen met hun mobiele telefoon, maar wil je een serieus online event organiseren dan kom je hier zeker niet mee uit de voeten. Een uniek en succesvol online event vraagt om professionele camera’s, audio, een specialistisch platform en mensen die weten wat ze doen en ervaring hebben met video live streamen. Je komt dan ook al snel uit bij een professionele videopartij, zoals videomarketingbureau ZoomWorks. Zij weten wat wel werkt en wat niet, beschikken over de juiste apparatuur en technieken, en kunnen je begeleiden bij het kiezen van de meest geschikte interactiviteiten en inhoud van jouw online event. Zo kun jij een online event organiseren met een professionele uitstraling, hoge kwaliteit, betrouwbaar, uniek én onvergetelijk.

https://zoomworks.nl/video-live-streamen/