Ondernemershuis
Image default
Auto

Een bestelwagen van de leasemaatschappij

Een bestelwagen leasen is de beste optie wanneer je het maximale uit je budget wilt halen als ondernemer. Je kunt namelijk als je gaat kopen het geld maar één keer uitgeven. Vervolgens zit je vast aan de auto die je gekocht hebt. Wanneer je leaset is het geheel wat meer flexibel. Dit betekent niet dat je wekelijks van auto kunt wisselen, maar wanneer blijkt dat je bijvoorbeeld een groter model nodig hebt, dan kan je vaak wel upgraden. Ook kan je vaker wisselen omdat je leasecontract na drie jaar of vier jaar afloopt. Dat is gemakkelijk.

Het zakelijk leasen

Leasen houdt eigenlijk gewoon in dat alles verzorgd wordt. Je kiest de auto die je het best kunt gebruiken om jouw werkzaamheden te verzorgen. Vervolgens bekijk je of je bijvoorbeeld zoiets als inbouw nodig hebt. Ook bekijk je welke opties je allemaal wilt op je auto. Daarna is alles in principe verzorgd. Je betaalt iedere maand een vast bedrag zoals dat is opgenomen in het leasecontract. Daarin zitten dan ook alle kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en keuringen opgenomen. Ook een eventuele reparatie is vaak verzorgd bij dit type all-in contracten. Daardoor heb je er als ondernemer verder geen omkijken meer naar.

De financiën op orde

Het is natuurlijk ook fijn om te weten wat je iedere maand precies kwijt bent aan autokosten. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom zakelijk gezien leasen zo aantrekkelijk gevonden wordt. Het is dan voor ondernemers net iets gemakkelijker om alle financiën op orde te houden. Wanneer dan bijvoorbeeld een investering gedaan moet worden, dan hoeft er geen angst te bestaan dat er een onverwachte kostenpost met betrekking tot het wagenpark kan opduiken. Dit is immers allemaal al verzorgd bij het afsluiten van het leasecontract. Dit maakt het flink gemakkelijker om te plannen en te zorgen dat alles op orde is.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zakelijkautoleasen.nl/