Ondernemershuis
Image default
Auto

Een bestelauto van de leasemaatschappij

Wanneer je het puur zakelijk bekijkt is het eigenlijk nauwelijks nog een keuze te noemen. Als het gaat tussen een bestelauto kopen of een bestelauto leasen, dan zal de laatste optie vrijwel altijd als de betere keus naar voren komen. Daarom rijden ook zoveel ondernemers in een bestelauto van de leasemaatschappij. Het is vooral als je naar de voordelen op het gebied van de financiën en de service kijkt een keuze die vrijwel op alle vlakken in het voordeel van leasen uitslaat. Wanneer je zelf dus op zoek moet naar een nieuwe auto voor je bedrijf, dan kan je het best bij leasen beginnen.

Volkswagen caddy leasen 

In de eerste plaats is het voor de meeste ondernemers fijn om te weten dat alles gewoon geregeld is. Is er een probleem met de bestelauto, dan trek je naar de leasemaatschappij en wordt er een oplossing gezocht. Als er bijvoorbeeld een reparatie moet worden uitgevoerd, dan zal er altijd vergelijkbaar vervangend vervoer voor handen zijn. Zo wordt dus ook meegedacht en gezorgd dat je onderneming niet direct geheel stilvalt. Daarnaast hoef je niet bang te zijn voor allerlei extra kosten. Dit zit immers allemaal opgenomen in de leaseprijs die je maandelijks betaalt. Dit maakt het ook overzichtelijk.

Kunnen wisselen

Het andere grote voordeel dat veel ondernemers aanhalen is dat je slechts beperkt vast zit aan de auto die je leaset. Je sluit natuurlijk wel een leasecontract af. Vaak wordt daarin echter opgenomen dat je een andere auto in een hoger segment kunt uitkiezen wanneer dit nodig is. Wanneer je dus een grotere bestelauto nodig hebt hoef je niet tot het einde van je contract te wachten. Mocht dit niet zo zijn, dan kan je nog altijd om de drie vier of vijf jaar een nieuwe bestelauto uitkiezen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de duur van je contract. Zo rijd je dus vrijwel altijd in een nieuwe auto.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen