Ondernemershuis
Image default
Auto

Rijbewijs halen, best een beetje spannend

Ik ben Danielle, ik ben 20 jaar en ik heb afgelopen zomer mijn rijbewijs gehaald bij RijschoolMotion.nl Ik heb auto rijlessen gehad in Almere, de stad waar ik woon, en omstreken. Ik heb persoonlijk heel erg genoten van de rijlessen die ik had, ik heb zo veel nieuwe plekken in en rondom Almere gezien met de rijlessen. Sommige daar van vond ik zo leuk dat ik later met de fiets nog heen ben gegaan.

Ik had een leuke instructeur die Marco heette. We hadden veel dingen gemeen. De rijlessen waren dan ook altijd niet alleen educatief, maar ook erg gezellig. We luisterden muziek, en reden door verschillende wijken waar ik nog nooit was geweest.

Toen we voor het eerst de snelweg op gingen, was ik erg nerveus. Ik durfde amper 100 te rijden. Marco deed zijn uiterste best om mij gerust te stellen. Het duurde even voordat het lukte.

Toen het uiteindelijk toch gelukt was, sloeg ik stiekem een beetje door. Een paar lessen later vond ik al die hoge snelheden helemaal fantastisch. Nu nog steeds. Ik heb sinds afgelopen zomer al 6 keer een aantal smoesjes verzonnen om naar Duitsland te gaan.  In Duitsland heb je namelijk wegen waar er geen snelheidslimiet is. Helemaal fantastisch vind ik dat.

Wat ik ook erg leuk vond aan de rijlessen was dat het als een soort van relaxend was. Op het moment dat ik achter het stuur stap is er een groot gevoel van vrijheid, een gevoel dat ik heel erg kan waarderen. Tijdens de rijlessen kwam ik er achter dat het best een vet idee is dat ik als klein mens zijnde, controle kan hebben over zo’n groot apparaat.

Hoe meer ik me dat besefte, hoe leuker ik de rijlessen ging vinden. Ik rijd nu nog steeds met veel plezier.

Bezoek de website voor meer informatie :