Ondernemershuis
Image default
Auto

De verantwoorde oplossing voor ieder plat en hellend dak in Roosendaal

Verschillende daken in Roosendaal laten zien dat EPDM naast een groendak een van de meest duurzaam verantwoorde keuzes is voor uw dakbedekking. Met een bestaan van al ruim een eeuw is de EPDM dakbedekking pas sinds kort in populariteit gestegen. Deze flexibele kunststof rubber wordt samengesteld uit Ethyleen, Propyleen, Plymerisatie en Di Monomeer. Niet dat dit bekende termen zijn maar de kunststof rubber heeft zijn lange levensduur van 50 jaar te danken aan zijn ongevoeligheid voor UV straling. EPDM kent alleen maar voordelen en het is in prijs en kwaliteitsverhouding een stuk gunstiger om aan te schaffen dan traditionele dakbedekkingen. Voor advies en expertise gaat u naar een EPDM specialist bij een desbetreffend dakdekkersbedrijf.

De uitgebreide mogelijkheden van EPDM dakbedekking
EPDM dakbedekking bestaat uit een groot membraam en is op elke gewenste maat te realiseren. EPDM zorgt voor waterdichtheid zodat vocht geen kans krijgt om binnen te dringen. Het kan op diverse manieren bevestigd worden op uw dak. Het is zelfs over uw bestaande traditionele dakbedekking te plaatsen. In de meeste gevallen wordt het vastgezet middels een inductielassysteem. Ook kan het bevestigd worden middels verlijming, gedeeltelijke verlijming. EPDM kent ook de ideale ondergrond voor een groendak.

De bevestiging van EPDM dakbedekking
Het wordt vaak als één stuk aangebracht waardoor er dus geen naden ontstaan. En de uiterst elastische rekbaarheid van het materiaal is uiterst bestand tegen uiteenlopende temperaturen van buitenaf. Wanneer het materiaal krimpt of uitzet zullen er dus geen scheuren ontstaan. En de verwerking van EPDM wordt veilig zonder open vuur of hete lucht geproduceerd. Met EPDM zal u vrijwel geen onderhoud nodig hebben en zeker 50 jaar voorzien zijn van een dak boven uw hoofd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakbedekking?
Onverwachte weersverwachtingen zijn voor EPDM geen probleem. Maar mocht er nou toch een lekkage ontstaan dan staat de dakdekker Roosendaal voor u paraat. Op de Nederlandse daken zult u de grijs en zwart gekleurde dakbedekkingen steeds vaker terugzien. Bent u al helemaal verkocht of is uw dakbedekking toe aan vervanging? Laat dan een specialist uw kant op komen ter inspectie. Dan wordt daarna samen met u gekeken naar de mogelijkheden die een dakdekker u kan bieden. Voor verder advies en informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met een dakdekkersbedrijf.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vwdaken.nl