Ondernemershuis
Image default
Dienstverlening

Zoeken cadeau afscheid groep 8

Tijdschrift maken als cadeau voor afscheid groep 8, vond ik op Jilster.nl. Dat hebben wij, als ouder van de leerlingen bedacht. Natuurlijk niet zelf. Nee! Het idee kwam vanaf de website van Jilster. Jilster heeft op de website allerlei originele ideeën staan voor cadeau’s/ Of dit nou gaat om afscheid groep 8, afscheid collega of een verjaardagscadeau. Het kan allemaal bij Jilster. Mijn dochter gaat volgend schooljaar naar de middelbareschool. En ze zit op dit moment midden in de afrondende fase van de basisschool. Alle groepen 8 zijn bezig met het repeteren voor de musical en ze maken allemaal de keuze over de middelbare school waar ze naar toe willen. Echter na dit slopende jaar, voor zowel meester als leerling, willen wij als ouders de leerlingen, maar zeker de leraar niet met lege handen naar huis laten gaan. In deze blog lees je waarom we gekozen hebben voor het maken van een tijdschrift en wat de reactie van de leerlingen en meester waren!

Tijdschrift maken voor afscheid groep 8

Voor het afscheid groep 8 zijn wij dus gaan zoeken op een origineel idee, voor zowel de meester als voor de leerling. Als snel was onze keuze gemaakt. Want we kwamen op de website van Jilster terecht en dat idee was voor zowel de leerling als leraar leuk. We hebben alles in het geheim voor bereid en hebben alle leerlingen een pagina laten maken. En hebben tegen hen gezegd dat ze de mond moesten houden omdat het een verrassing is. En dat hebben ze gelukkig ook! Iedere leerling heeft zijn of haar pagina ingeleverd en één van de ouders heeft alles aan elkaar gezet.

Overhandiging

Het afscheid groep 8 met eerst de musical kon beginnen. De leerlingen hebben de musical gedaan en daarna was er nog een leuk feestje. Tijdens dit feest hebben we het cadeau voor afscheid groep 8 overhandigd aan de leerlingen en leraren en die waren super verrast want de leraar wist helemaal nergens van en de leerlingen wisten niet dat zij het ook zouden krijgen.

Lijkt jou dit ook een super leuk afscheidscadeau? Kijk dan eens op jilster.nl/afscheid-groep-8!

Bezoek de website voor meer informatie :