Ondernemershuis
Image default
Webdesign

Website bouwer gezocht

De advertentie: ‘Website bouwer gezocht? Klik hier voor SiteToGo‘, kwam ik laatst tegen toen ik op internet dingen over website zat te zoeken. Een bedrijf in Veenendaal was op zoek naar een website bouwer voor hun bedrijf. Het is een snel groeiende bedrijven met veel klanten en top recensies. Het bedrijf heeft 16 jaar ervaring in het bouwen van websites en verlenen van de diensten die erom heen zijn om een website helemaal te laten werken op een goede manier. Het bedrijf is SiteToGo. Websites bouwen door middel van mooie templates, zodat beginnende bedrijven een goede kwaliteit website kunnen krijgen. Op die manier maakt SiteToGo goedkope websites die toch gevonden kunnen worden in Google door de foutloze templates en de top kwaliteit.

Website bouwer gezocht per direct

Bij SiteToGo was dus een website bouwer gezocht per direct. Dat was heel fijn voor mij, omdat ik net afgestudeerd was en was opzoek naar een vaste baan. Ik wil gelijk beginnen met werk en mijn kennis nog meer uitbreiden. Natuurlijk leer ik op school veel, maar als je echt praktijk gaat beoefenen tijdens je werk is wanneer je echt gaat leren. Fouten maken mag en op die manier leer je het best. Ik heb een HBO opleiding gevolgd en daarvoor HAVO gestudeerd. Alle twee hebben iets minder praktijk dan een MBO opleiding. Dus nu wil ik echt goed en uitgebreid alles over webdesign leren.

SiteToGo

Website bouwer gezocht was hoe ik binnen bij SiteToGo kwam. Ik heb gesolliciteerd. Het bedrijf maakt hele mooie responsieve websites en klanten zijn super tevreden. De telefoon belt heel vaak per dag en er komen steeds nieuwe aanvragen voor websites en online marketing. Een website is toch het belangrijkste als je gevonden wilt worden op internet en wilt groeien met jouw bedrijf.

Ik kan SiteToGo dan ook van harte aanbevelen.

 

Bezoek de website voor meer informatie :