Ondernemershuis
Image default
Woningen

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en verhuur van onroerend goed16 jaar op de vastgoedmarkt
Het bedrijf werd opgericht in 2001 en bekleedt vandaag een van de leidende posities onder professionele vastgoedbedrijven. We bieden een volledig scala aan onroerendgoeddiensten. Het kantoor van het bedrijf is gunstig gelegen in het centrum, waardoor klanten snel en gemakkelijk bij ons kunnen komen.
Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en verhuur van onroerend goed in de primaire en secundaire woningmarkt. Onze experts bieden gekwalificeerde diensten bij de aankoop, verkoop en verhuur van commercieel onroerend goed en helpen bij het snel oplossen van elk probleem met betrekking tot operaties in voorstedelijk en luxe onroerend goed.
De ervaring van de professionals van het bedrijf op het gebied van commercieel onroerend goed helpt klanten bij het maken van de juiste keuze bij het kopen van onroerend goed. Wij werken alleen samen met grote en bewezen bouwbedrijven en makelaars.
Professionele makelaars zullen gekwalificeerde hulp bieden in alle fasen van de transactie: van de selectie van het benodigde onroerend goed tot het gegarandeerd verkrijgen van eigendom. Onder de diensten van het bedrijf zijn er diensten voor juridische expertise en registratie van titeldocumenten voor onroerend goed.
Het bedrijf is een professionele partner en betrouwbare assistent. Onze service is een hoogwaardige klantenservice met maximale voordelen en veiligheid, waarbij we langdurige relaties met hem opbouwen.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/