Ondernemershuis
Image default
Aanbiedingen

Wanneer is black friday 2021

Black Friday is de vrijdag direct na Thanksgiving, wanneer retailers het kerstinkopenseizoen beginnen. Black Friday 2021 deals begint op vrijdag 26 november 2021, en als je erover nadenkt Black Friday te annuleren, nee, Black Friday wordt niet geannuleerd in de VS. Het is zelfs mogelijk dat retailers dit jaar nog meer op deze seizoenskortingen gaan vertrouwen. Dat betekent dat we zelfs in oktober Black Friday-deals ver voor Thanksgiving kunnen zien. Black Friday is meer dan alleen een eendaags verkoopevenement, of zelfs een verlengde weekendtraditie; maar in 2021 wordt het een hele maand sparen.

Veel fysieke retailers in de VS, zoals Walmart, Best Buy en Target, geven hun personeel dit jaar Thanksgiving vrij om winkelverkeer te vermijden tijdens de wereldwijde pandemie. Dus we kunnen dit jaar veel doorbuster-deals online zien. Dit alles maakt Black Friday online deals des te belangrijker. Terwijl Black Friday-deals online zullen gaan, zullen fysieke retailers concurreren met digitale reuzen zoals Amazon, eBay en zelfs Newegg. Walmart was een van de eerste retailers die een dergelijke stap aankondigde, dat zijn vakantiedeals niet alleen in de winkel, maar ook online zullen worden aangeboden. Ons onderzoek heeft aangetoond dat Black Friday-aanbiedingen er misschien te mooi uitzien om te missen, maar dat ze niet altijd geweldige koopjes zijn. Sommige afgeprijsde producten zijn eigenlijk geen modellen die het waard zijn om te kopen.

We verwachten dat Black Friday-seizoen vroeg in oktober begint. Mogelijk zien we Black Friday-deals vanaf Amazon’s Prime Day. Amazon heeft de Prime Day van dit jaar, die normaal gesproken in juli wordt gehouden, uitgesteld. Vorige week kondigden ze aan dat Prime Day begint op dinsdag 13 oktober en loopt tot en met woensdag 14 oktober. Target kondigt ook hun Deal Days-evenement aan, in een duidelijke poging om te concurreren met Prime Day, dus we kunnen enkele goede deals zien van doelwit. Walmart heeft zijn Big Save Event aangekondigd, dat van 11-15 oktober zal plaatsvinden. Ze bieden Black Friday-achtige besparingen op duizenden items. Home Depot kondigde eerder deze maand ook aan dat het vanaf begin november verkoop zal aanbieden, zowel online als in de winkel. We verwachten dat meer retailers zich bij hen zullen aansluiten en vroeg met de Black Friday-uitverkoop zullen beginnen.