Ondernemershuis
Image default
Winkelen

De beste elektrische fiets modellen onder de 1000 euro

 

Elektrische fietsen zijn vaak gewild, maar of mensen wel bereidt zijn om veel te betalen voor een elektrische fiets is de vraag. Elektrische fietsen zijn vaak heel erg duur, maar dit hoeft niet zo te zijn. Er zijn namelijk genoeg elektrische fietsen van zeer goede kwaliteit, die je al onder de 1000 euro kan aanschaffen. Al deze elektrische fietsen zijn gegarandeerd je geld waard. Lees verder als je erachter wilt komen welke beste elektrische fietsen je al voor een prijs van onder de 1000 euro kan aanschaffen.

Nassau e-bike Arrow: Lidl elektrische fiets

Deze elektrische fiets van Lidl ligt in de digitale schappen van Lidl, met een voorwielmotor van 250W is deze elektrische fiets een grote aanrader! De prijs van deze Nassau e-bike zal je ook shockeren! Het is namelijk ver onder de 1000 euro, rennen naar de Lidl dus!

Elektrische stadsfiets RadMission 1

De elektrische fietsen van Rad Power Bikes zijn zeer stevig en bovendien ook nog eens goedkoop. De RadMissiono 1 is een elektrische fiets met zeer goede voorzieningen, die erg voordelig is. Het is een elektrische stadsfiets, dus het is voornamelijk ontworpen voor stadsgebruik. De achterwielmotor heeft een accu van 250W.

Elektrische fiets van Swagtron 

Swagtron heeft al elektrische fietsen die rond de 800 euro kosten, een ware koopje dus! Swagtron maakt voornamelijk hoverboards en elektrische steps, maar ook de elektrische fietsen zijn erbij gekomen. De lage prijs zegt niks over de kwaliteit, de Swagtron elektrische fiets is namelijk voorzien van 7 Shimano versnellingen, een compacte achterwielmotor en het weegt slechts 18 kilo.

Elektrische fiets Aventon Pace 350

De elektrische fiets Aventon Pace is een zeer goede elektrische fiets die super voordelig is. Alle technologische nieuwtjes vind je terug op deze fiets, van een groot LCD display, grote accu, achterwielmotor tot een comfortabele lage instap.

Elektrische vouwfiets Mi Smart Electric Folding Bike

Vouwfietsen zijn altijd erg handig, je kan overal naartoe met je vouwfiets. Wat nog handiger is, is een elektrische vouwfiets! De Elektrische vouwfiets Mi Smart Electric Folding Bike vind je al zeer voordelig zeer goede e-bikes die zeer handig zijn.