Ondernemershuis
Image default
Zakelijk

Je eigen professionele website bouwen voor dummies


Zelf een professionele website maken en beheren, zonder zorgen over de techniek en hoge kosten? Deze gebruiksvriendelijke, Nederlandse website-software is dan interessant voor je, omdat het geen technische kennis vereist om zelf je eigen website te bouwen. 

Veel ondernemers denken dat ze zelf geen professionele website kunnen bouwen. Of dat het heel erg ingewikkeld is. Vroeger klopte dat ook, dan had je echt veel technische kennis nodig, maar tegenwoordig is er JouwWeb.

JouwWeb is een 100% Nederlands bedrijf dat een websitemaker aanbiedt, waarbij jij je als ondernemer kan concentreren op de inhoud. De techniek nemen zij helemaal uit handen. En wat fijn is, ze zijn transparant in hun abonnementen. Dus je weet waar je aan toe bent.

Maar het belangrijkste, een mooie, professionele website bouwen die bezoekers trekt, is echt niet moeilijk. In een paar stappen helpt de software je om de basis van je site op te zetten. Alle ins en outs lees je in dit reviewartikel (incl video). Hieronder lichten we er een paar punten uit.

100% Nederlands

Zoals gezegd is het bedrijf JouwWeb een Nederlands bedrijf, met dus ook Nederlandse ondersteuning. Vanuit Eindhoven helpt het supportteam jou met je vragen als je die hebt. Dus geen gedoe met andere tijdzones of Engelstalige ondersteuning. Daarnaast vinden ze het bij JouwWeb belangrijk om duurzaam te ondernemen. Hun servers draaien allemaal op groene stroom bijvoorbeeld. En niet te vergeten, alle data staat in Nederland, zodat je privacy gewaarborgd is volgens de Nederlandse wetgeving.

Je eigen zakelijke e-mail

Professioneler dan gmail, je eigen e-mailadres dat gekoppeld is aan je domeinnaam. 

Snel bouwen met de drag-en-drop builder

Je kiest templates om je website te bouwen. En de drag-en-drop builder zorgt dat je heel gemakkelijk allerlei elementen toevoegt, afbeeldingen, video’s of teksten. In een paar klikken staat de basis van jouw website.

Webshop

Verkoop producten online via jouw eigen webshop. Een webshop bouwen is net zo gemakkelijk als je website bouwen. Een kind kan de was doen.

Gratis uitproberen

Een gratis website lijkt aantrekkelijk, maar voor ondernemers is dat niet slim. Je wil je eigen domeinnaam. Maar het grote voordeel is dat je JouwWeb kan uitproberen en een basissite kan opzetten, voordat je een definitieve keuze maakt. 

Geen verborgen kosten

JouwWeb is niet gratis, maar je betaalt ook niet de hoofdprijs. Er zijn twee abonnementen en het is duidelijk wat je krijgt, geen extra kosten als je bijvoorbeeld meer foto’s uploadt of meer bezoekers (verkeer) hebt dan je voorzag.  Verder kan je in beide abonnementen ook een webshop opzetten. Dus als je online ook producten wil verkopen, past JouwWeb bij jou.

Check voor je een besluit neemt dit uitgebreide review (incl video) over JouwWeb.