Ondernemershuis
Image default
Aanbiedingen

Waarom vps in Amsterdam huren

Nagenoeg ieder bedrijf in Nederland heeft een website, maar een vps in Amsterdam heeft nog niet iedereen. Dat is jammer, want het hebben van een betrouwbare server op het internet is van het allergrootste belang. Het is iets waar niet iedereen gelijk bij stil staat wanneer hij een plek op het internet zoekt voor een website. Toch is het een verstandig idee om in je eigen land een stuk serverruimte te huren. Dmca4free is een bedrijf wat een service heeft die internationaal waardig is, maar met een groot voordeel.

Een server op maat is belangrijk

Heb je een goede website, dan is het zaak dat deze de juiste snelheid heeft en behoudt. Op het moment dat een website te traag functioneert zullen bestaande klanten en potentiële klanten binnen een paar minuten afhaken. Dat is kostbare tijd, waarbij je gelijk in een paar minuten doorhebt dat je beter een vps in eigen land kan huren dan in het buitenland. Ook het belang van de juiste verwerkingssnelheid is duidelijk. Een server die een te beperkte ruimte heeft zal doorgaans vastlopen terwijl een server met een veel te uitgebreide ruimte geen comfort biedt wat niet bij de website zelf past. Het is dus zaak dat je een website laat draaien op een server op maat.

Een server van eigen bodem

Een server die in eigen land gevestigd zit heeft voor jou als ondernemer een hoop voordelen. Zo zal de webhost het benodigde onderhoud waarschijnlijk niet overdag uitvoeren maar op een tijdstip in de nacht, waarbij jouw klanten er geen last van hebben. De klantenservice werkt eveneens met een Amsterdamse nuchterheid. Je wordt op een nette manier 24/7 te woord gestaan in je eigen taal. Dat is nog eens prettig zaken doen. De prijzen zijn eveneens nuchter te noemen. Vanaf 3,50 euro  per maand heb je een stuk serverruimte voor een instapwebsite. Voor een website die meerdere plug-ins heeft ben je meer kwijt. Het maximale bedrag per maand voor een heel uitgebreide website is 22,50 euro.