Ondernemershuis
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren

Voor het schoolreisje moet ik een touringcar huren bij Noot. Bij de basisschool waar ik werkzaam ben, zit ik in de organisatie van zulk soort activiteiten/evenementen. Dit jaar hebben wij besloten om met zijn allen naar Walibi World te gaan! Dat is nog wel een verrassing voor alle kinderen, maar zij zullen het vast geweldig vinden! Maar waar moet ik een touringcar huren? Op die vraag geef ik in dit blogje graag antwoord.

Touringcar huren bij Noot

Wij gaan een touringcar huren bij Noot. Noot Personenvervoer komt uit Ede. En dit is vlak bij ons. Want wij zitten namelijk in Veenendaal. Ons vorige touringcarbedrijf die wij telkens inhuurden, is helaas opgeheven. Daarom heb ik aan Noot dus nog wel enkele vragen wat betreft hoe goed de chauffeurs met kinderen om kunnen gaan etc.

Daarom besloot ik om een afspraak met hen te maken. Op de dag van de afspraak ben ik daar naartoe gegaan. De medewerker van Noot vond het erg leuk om te horen dat wij een schoolreisje gaan organiseren, en daar hun bedrijf als vervoerder voor in te zetten. Ook heb ik uitgelegd dat de planning is om naar Walibi World te gaan. Hij gaf direct aan dat zij hier al vaker naartoe zijn gereden. Voor mij een positief punt, want hier hebben zij dus meer ervaring mee!

Schoolreisje met de touringcar

De dag van het schoolreisje was aangebroken! Inmiddels wisten de kinderen al dat we naar Walibi World zouden gaan en zij waren hier allemaal ontzettend verheugd over. Daarom stonden ze al vol spanning te wachten. De touringcars van Noot kwamen op tijd aangereden en lieten de kinderen in hun bussen. De chauffeurs zagen er erg aardig uit en maakten met sommige kinderen een praatje; super!

De dag was erg leuk en wij gaan vaker een touringcar huren bij Noot.nl!

Bezoek de website voor meer informatie :