Ondernemershuis
Image default
Vervoer en transport

Internationaal container transport regelen

Op zoek naar een bedrijf die ervoor kan zorgen dat een partij goederen naar een ander land worden getransporteerd, dan ben je bij Cargo-Partner aan het juiste adres. Zij regelen container transport binnen heel Europa. Echter kan het ook voorkomen dat buiten Europa een transport geregeld moet worden, ook dan ben je hier aan het juiste adres. Dit bedrijf zorgt ervoor dat een transport geregeld wordt. Zo zorgen zij ervoor dat een zending verzendklaar gemaakt wordt en ook zorgen zij ervoor dat alle papieren, zoals de douaneafhandeling. Dit bedrijf opereert als commissionair, wat betekent dat zij in eigen naam overeenkomsten sluiten.

 

Laat het transport regelen door de Cargo-Partner

Voor elke ondernemer is tijd geld. Helemaal wanneer er zaken geregeld moeten worden zoals container transport. Veel mensen kopen online producten. Deze moeten van of naar Nederland verscheept worden. Echter is een transport regelen niet iets wat je even tussendoor andere werkzaamheden kan doen. Hier komt echt veel bij kijken en begint eigenlijk al bij de voordeur van een bedrijf. 

Het laden van de containers, maar er ook voor zorgen dat de juiste papieren aanwezig zijn, zodat er geen problemen ontstaan bij de douane. Al deze taken kan uit handen gegeven worden aan de Cargo-Partner. Hier kan je terecht voor compleet ladingen, maar ook voor volume zendingen, stukgoed en groepage transport. Hiermee kunnen goederen gecombineerd worden met andere bedrijven om zo de kosten te kunnen drukken. Hierdoor komt het niet voor dat er een halfvolle container getransporteerd gaat worden. Meer weten over de mogelijkheden die de Cargo-Partner te bieden heeft, neem dan contact op met dit bedrijf.