Ondernemershuis
Image default
Vervoer en transport

Lees hier alles over een verhuislift

Gaat u verhuizen, dan komt hier vaak heel wat bij kijken. Het vergt het nodige uitzoek- en inpakwerk, maar ook moet er veel getild worden. Een zware klus, zeker wanneer er spullen vanaf een verdieping naar beneden moeten. Eenmaal op de plek van bestemming gelet hetzelfde maar dan andersom: spullen moeten naar boven om daar weer uitgepakt te worden. Een verhuislift kan in zulke gevallen hulp bieden. Nieuwsgierig naar wat een verhuislift precies is en wat de mogelijkheden zijn? U leest het hier.

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een handig hulpmiddel als het gaat om het tillen van grote en zware spullen die van of naar een bepaalde verdieping moeten. Heeft u nu heel veel spullen, ook dan kan er gebruik gemaakt worden van de lift. Zo kunnen er bijvoorbeeld flink wat dozen tegelijk naar buiten of binnen. Het is eigenlijk een uitschuifbare ladder met een groot plateau. Door middel van een hef- en tilmechanisme kan het plateau omhoog en omlaag en komen de spullen dus eenvoudig op de juiste plek terecht.

Een verhuislift voor elke klus

Wij van Verhuisbedrijf Snelle Jongens beschikken over verschillende verhuisliften dus ook voor uw klus kunnen wij hulp op maat bieden. De maximaal bereikbare hoogte en het draagvermogen verschilt per model. Zo bieden wij verhuisliften met een maximaal draagvermogen van maarliefst 400 kilo en kunnen wij u van dienst zijn tot een hoogte van 27 meter. Dit betekent dat een klus niet snel teveel gevraagd is. Met professionele verhuizers in dienst zorgen wij voor een vlotte, maar secure verhuizing. Er is altijd iemand aanwezig die de lift zal plaatsen en bedienen en uiteraard kunt u rekenen op de nodige hulp bij het laden en lossen. Wij nemen uw werk dan ook graag uit handen.

De voordelen van gebruik

U kunt zich voorstellen dat het gebruik van een verhuislift erg praktisch kan zijn. Het grote voordeel van het gebruik is dan ook dat het een hoop moeite uit handen neemt. Geen eindeloos gesjouw met zware spullen, geen passen en meten in een iets te krap trapgat en ook het constante op en neer lopen als er geen lift aanwezig is, is niet meer nodig wanneer u een verhuislift huurt. Naast de moeite die u bespaart, scheelt het dus ook een hoop tijd. Of u nu voor een doordeweekse dag of het weekend een lift wilt huren, u kunt er bij ons bedrijf van op aan dat u hulp krijgt van onze ervaren verhuizers. Dit alles werkt wel zo efficiënt en dat is zeker gewenst bij een verhuizing die vaak toch al de nodige stress met zich meebrengt.

Waar rekening mee houden

Bij het gebruik van een dergelijke lift zijn er natuurlijk wel een aantal dingen om rekening mee te houden. Het eerder benoemde maximaal draagvermogen en de uiteindelijke hoogte spelen een belangrijke rol, maar ook is er ruimte om de woning of het gebouw nodig om de lift veilig te kunnen plaatsen. U dient er echter rekening mee te houden dat een lift niet verder weg dan zo’n 10 meter kan staan en altijd op een harde, stevige ondergrond geplaatst dient te worden. Tenslotte zijn er uiteraard kosten verbonden aan de huur van een verhuislift, dus het is raadzaam hier van te voren naar te informeren.

Vrijblijvend contact of een offerte

Denkt u na het lezen van bovenstaande dat een verhuislift misschien wel geschikt is voor uw situatie? Neem in dat geval gerust vrijblijvend contact op. Wij van Verhuisbedrijf Snelle Jongens staan garant voor betrouwbare en vakkundige hulp en bieden desgewenst een offerte op maat. Tot slot zijn wij u graag van dienst bij uw verhuizing. Zo kan ook uw verhuizing moeiteloos verlopen en hebt u er een heel stuk minder omkijken naar.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuislift-huren/