Ondernemershuis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een Incassobureau

Nog niet lang geleden was ik op zoek naar een incassobureau incasso advocaten voor mijn bedrijf. Ik ben al jaren een groot handelaar en heb veel klanten, vooral detail handel die bij mij bestelen. Mijn bedrijf is voor kleding, dus wij zijn een groothandel voor kleding. Mijn bedrijf is succesvol en het gaat prima met werk en inkomen. Het is tegenwoordig moeilijk om een bedrijf te starten, maar als je eenmaal alle puntjes op de i hebt gaat het goed komen. En klanten zijn belangrijkst natuurlijk. Ik heb nooit tot nu toe problemen gehad met mensen die niet betalen, en daar was ik echt blij om. Maar helaas is dat mij en mijn bedrijf ook overkomen. Een bestaande klant van ons die nooit eerder te laat was met betaling, heeft nu voor het eerst al drie maanden niet betaald. Ik heb meerdere malen al een herinnering gestuurd – maar dat leverde niets op. Daarom ben ik besloten om een incassobureau in te schakelen.

Incassobureau inschakelen

Helaas moet ons bedrijf ook voor het eerst een incassobureau inschakelen. Als een ondernemer ben ik daarom goed gaan zoeken naar een bij passende bedrijf die ons in deze vervelende situatie kan helpen. Er zijn veel bedrijven tegenwoordig in Nederland, die een incasso dienst aanbieden. Maar ik zocht een speciale die de no cure no pay reglement hebben. Dat heb ik van een collega gehoord. Namelijk dat ik niet mijn factuur hoef te betalen, als zij ook geen geld van de debiteur kunnen inzamelen. Dat is fijn voor mij, aangezien ik al veel geld mis van de klant. Zo heb ik op internet Van Loon Incasso Advocaten gevonden. Een bedrijf met 88% slagingspercentage en 35 jaar ervaring. Een top bedrijf met goede prijs en de slogan “We blaffen niet alleen, maar bijten ook zo nodig!” Klinkt mooi overtuigend!

Bezoek de website voor meer informatie :