Ondernemershuis
Image default
Aanbiedingen

Richt je huis in voor de herfst

Nu het weer koeler wordt en de dagen korter, is het tijd om na te denken over hoe je het huis gezelliger kunt maken voor de herfst. Het is niet nodig om een heel stel nieuwe meubels of accessoires te kopen – een paar eenvoudige veranderingen kunnen al een groot verschil maken. Hier zijn enkele eenvoudige manieren om jouw huis een herfst make-over te geven.

Kleur is het belangrijkste

Voeg een vleugje kleur toe met kussens of dekens met herfstthema. Deze zijn gemakkelijk te vinden in de meeste woonwinkels, en ze zijn een geweldige manier om een vleugje herfst toe te voegen zonder de bank te breken. Kies voor aardse tinten zoals dieprood, oranje en geel; ze zullen uw ruimte opwarmen en een gezellig gevoel geven.

Het interieur begint buiten

Haal het buitenleven naar binnen door op de natuur geïnspireerde elementen in je interieur te verwerken. Dat kan gaan van een paar strategisch geplaatste takken tot mooie herfstbladeren in een vaas. Door natuurlijke elementen toe te voegen krijgt je huis een rustieke uitstraling die perfect is voor de herfst. Het mooiste is dat je vaak deze items buiten kan vinden. Andere leuke voorbeelden om het huis mee aan te kleden zijn kastanjes en dennenappels. Kinderen kunnen hier ook heel leuk mee knutselen.

Omarm de geur van herfst

Verruil je zomerkaarsen voor rijke, kruidige geuren als kruidnagel, kaneel en nootmuskaat. Als je ’s avonds een of twee kaarsen aansteekt, ruikt je hele huis naar de herfst en creëer je een warme en uitnodigende sfeer die perfect is om gasten te ontvangen.

Zeg tot ziens tegen de zomer

Verwijder alle felle en vrolijke zomerdecoraties en vervang ze door meer ingetogen herfstaccenten. Dit kan betekenen dat je die gebloemde gordijnen inruilt voor geruite exemplaren, of dat je dat kleurrijke vloerkleed inruilt voor iets met een meer gedempt palet. Slechts een paar kleine veranderingen zullen een grote impact hebben op de herfst.

Woonaccessoires kopen

Zoals eerder aangegeven kun je veel leuke aankledingen voor een herfst interieur buiten vinden, bij de winkel vind je echter soms nog leukere spulletjes. Kijk bijvoorbeeld eens het aanbod woonaccessoires bij Markskramer.

https://www.marskramer.nl/