Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

Leren Jas Urban Leather

Prachtige leren jas van Urban Leather

Ik was al maanden op zoek naar en kwalitatieve leren jas die ik kon dragen voor verschillende gelegenheden. Die leuk staat onder een stoerdere outfit, maar een nette outfit ook siert. Een lederen jas koop je niet ieder jaar. Het is namelijk een heuse investering! Om deze reden wilde ik eenmaal een lederen jas kopen waar ik nog jarenlang plezier van heb. Die jas heb ik gevonden bij Urban Leather!

Zowel voor heren als voor dames

In het assortiment van Urban Leather vind je leren jassen voor zowel dames als voor heren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Juist om deze reden is er voor iedereen wel een jas naar wens te vinden. Een langere jas, een korte, een zwarte of ga je dit keer voor meer kleur? Het is allemaal aan jou! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Compleet met de hand gemaakt

Wist je dat alle jassen met de hand gemaakt zijn? Echt alle leren jassen van Urban Leather! Van een klassieke bikerjack tot aan een sterke grove lederen jas voor op de motor. Ik ben voor een stoer bikerjack gegaan! Welke jas heeft jouw voorkeur?

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.urbanleather.nl/