Ondernemershuis
Image default
Dienstverlening

Incassobureau Barneveld

Ik ben filiaalmanager bij de Dixons in Barneveld. We hebben als dixons zijnde de samsung s7 massaal terug moeten sturen omdat de batterij van de telefoon een gevaar vormde omdat sommige waren ontploft. Wij hebben de samsung telefoons dus keurig terug gestuurd naar samsung met de juiste gegevens op de doos waarin alles is verzonden. Nu is het postorderbedrijf de doos kwijt geraakt en weigert nu voor de kosten op te draaien. We hebben nog een foto gemaakt van de doos. Zodat we zeker wisten dat we alles goed hadden verstuurd. Met dit bewijs zijn we ook naar de rechter gegaan om zo toch de kosten terug te krijgen. We zijn in het gelijk gesteld en zijn nu dus op zoek naar een incassobureau Barneveld. Omdat we in het gelijk gesteld zijn willen we zelf geen actie ondernemen maar alles uit handen geven zodat we niks fout doen en keurig de kosten terug krijgen.

 

Van Loon incasso advocaten

Omdat we op zoek gingen naar een incassobureau Barneveld en Barneveld eigenlijk niet echt heel erg groot is waren we eigenlijk meteen overtuigd dat van loon incasso advocaten het voor ons moest gaan worden en ons probleem op kon lossen. Ze hebben een erg goede reputatie in het dorp en we hebben al eens eerder goed en succesvol samengewerkt. We namen dus weer contact op van Loon incasso advocaten om zo het geld terug te zien.

 

De kosten

We legde het probleem neer bij van Loon incasso advocaten en hun namen de kwestie onder de loep. Van Loon kwam ook tot de conclusie dat wij gelijk hadden en besloot ons dus te verdedigen. Ze gingen bepaalde stappen ondernemen en wij hielden ons afzijdig zodat wij niks fout deden. Uiteindelijk hebben we door uitstekend werk van van Loon incasso advocaten ons geld teruggekregen en zijn we dus erg blij en gaan we als we weer een incassobureau Barneveld zoeken zeker weer naar van Loon incasso advocaten.

 

Bezoek de website voor meer informatie :