Ondernemershuis
Image default
Dienstverlening

Hoge kwaliteit hijsbanden kopen voor een goede prijs

Ik had de taak van mijn leidinggevende gekregen om nieuwe hijsbanden aan te schaffen voor het bedrijf. Deze zijn essentieel voor het bedrijf, omdat de medewerkers hiermee dagelijks bezig zijn. Met bepaalde dingen optillen met de kranen, hebben ze hijsbanden nodig om het te laten werken. Als ze deze niet hebben, komen ze totaal niet ver. Daarom werd het tijd om het assortiment weer bij te vullen met de juiste hijsbanden van goede kwaliteit.

Op het internet zoeken naar hijsbanden die ik kon kopen

Het enige probleem met de hijsbanden kopen die ik had was dat onze eigen leverancier deze niet meer aan ons kon leveren. Een ander bedrijf had net de laatste voorraad van hen op gekocht en moesten weer nieuwe bestellen. Dit kon een aantal weken duren, alleen die tijd hadden wij helaas niet. Dus moest ik verder zoeken naar een andere aanbieder. Gelukkig waren er genoeg andere websites waar ik terecht kon voor het product, alleen sommige vroegen erg hoge bedragen voor hun producten en de ander bood niet de goede kwaliteit aan. Na een tijdje zoeken had ik een webshop gevonden via Google waar ze hijsbanden verkochten voor een goede prijs en ze hadden een bepaalde keurmerk wat goed was voor de kwaliteit.

Goede service en kwaliteit

Dit was de webshop van EKH, daar verkochten ze allerlei producten voor een goede prijs en hadden daarbij verschillende keurmerken die belangrijk zijn voor het vak en de producten. Ik was meteen enthousiast en heb meteen de hijsbanden bij hen besteld. Daarbij zag ik ook nog andere handige diensten die ze aanbieden, en wist zeker dat ik dit bedrijf moest onthouden. De bezorging en levering was erg snel en de producten waren van zeer hoge kwaliteit. Zulke hijsbanden hebben we nog nooit gehad en iedere werknemer die er mee werkt vind het goed spul.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten van EKH of wilt u meer weten over alles wat zij u kunnen aanbieden voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van hen via www.ekh.nl voor meer informatie.