Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

Hoe verkoop je een huis heel snel en toch voor een goed bod

Hoe verkoop je een huis heel snel en toch voor een goed bod?

U kunt in de situatie komen dat u graag snel uw huis wilt verkopen. Dit kan voorkomen na overleiden, scheiding of koop van een ander huis. De wens is dan om zo snel mogelijk van het huis af te zijn, maar wel voor een goed bod. Het is niet makkelijk om uw huis snel te verkopen voor een goed bod bij een verkoopmakelaar. De verkoopmakelaar kan u niet garanderen dat uw huis snel verkocht wordt en dan ook nog voor een goed bod. De verkoopmakelaar heeft dit niet in de hand, maar het stokje ligt bij de kopers. Veel mensen die hun huis willen verkopen voor een goed bod kiezen ervoor om hun huis te verkopen aan een vastgoedbedrijf. Wilt u weten waarom? Lees dan verder. 

Verkoopproces verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar zal er alles aan doen om een zo hoog mogelijke verkoopprijs uit de kopers te halen, omdat hij hier een percentage van krijgt. Maar de verkoopmakelaar heeft het niet voor het zeggen want de koper bepaalt of en voor hoeveel hij het huis wil kopen. Dan is het maar de vraag of de koper met een redelijk bod komt. In dit geval heeft u al geluk, want in veel gevallen duurt het een aantal maanden voordat een koper geïnteresseerd is. 

Verkoopproces vastgoedbedrijf

Een vastgoedbedrijf kunt u meer zekerheid aanbieden, omdat zij degenen zijn die uw huis opkopen. Een vastgoedbedrijf hoeft alleen rekening te houden uw wensen als verkoper. Als u uw huis snel wilt verkopen voor een goed bod dan is dat geen probleem. Een vastgoedbedrijf koopt dagelijks vastgoed op, dus een vastgoedbedrijf weet hoe alles moet gebeuren. Bij de meeste vastgoedbedrijven kunt u al binnen een week bij de notaris zitten om het verkoopcontract te ondertekenen. 

Bij een vastgoedbedrijf bent u ook verzekerd van een goed bod op uw huis. Een vastgoedbedrijf heeft een andere kijk op het huis dan particuliere kopers. Een vastgoedbedrijf kijkt naar de potentie en de waarde van het huis in de toekomst. Dit geeft vaak hogere waardes dan de kijk van een particuliere verkoper.

Als u uw huis heel snel wilt verkopen voor een goed bod bent u bij een vastgoedbedrijf op het goede adres. 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/