Ondernemershuis
Image default
Ondernemen

Het uitbesteden van technisch onderhoud

Als directeur van uw bedrijf heeft u het al druk genoeg, en onderhoud van uw pand is het minste waar u zich zorgen om zich maken. Hierom wordt technisch beheer vrijwel altijd uitbesteed aan externe partijen. Voor dit beheer kan een technisch meerjaren plan worden opgesteld. In een technisch meerjaren plan worden de onderhoudswerkzaamheden van uw pand van begin tot eind meegenomen door de externe partij. Deze partij kijkt kritisch naar de noodzaak van werkzaamheden en heeft door de ervaring meestal oog voor het slim en voordelig combineren van werkzaamheden. Asbestverwijdering, renovatie van woningen, maar ook begeleiding bij kleinere projecten zoals schilderwerkzaamheden aan voor- of achtergevels, alles kan worden uitbesteed. Bij elk project doet de externe partij uiterst zijn best om te werkzaamheden voordelig, praktisch en georganiseerd te laten verlopen, zodat de overlast minimaal is en het resultaat maximaal. Ook kunt u een externe partij aanstellen voor uw dagelijks technisch beheer. Bij deze dienst worden de werkzaamheden van dag tot dag overzichtelijk in de gaten gehouden. In het geval van storingen kan middels speciale software snel en adequaat worden opgetreden en heeft u zo weinig mogelijk last van overlast.

Deze externe partij kan al uw vastgoed beheren, controleren en onderhouden. De zorgvuldige planning van deze partij zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen staat en dat u altijd een volledig overzicht heeft van het onderhoudsproces. Hierdoor blijft uw vastgoed in de juiste staat tegen het gewenste wooncomfort of rendement.

Met de strengere energie-eisen voor kantoorgebouwen en de geavanceerde technologie die steeds populairder wordt kan het uitbesteden van technisch onderhoud heel makkelijk zijn. Nieuwe geavanceerde technologie gaat een belangrijke rol spelen in het onderhoud van (kantoor)gebouwen. Zo kunnen er via de lampen in het plafond op elk moment van de dag beweging, licht, temperatuur en infrarood worden gemeten, waardoor de gebruiker inzicht heeft in het gebruik van ruimtes. Niet alleen veilig, maar ook goed voor de portemonnee!

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.laan35.nl/