Ondernemershuis
Image default
Zakelijke dienstverlening

wat doet erdi

Als gemeente of overheid heb je heel wat belangrijke taken in handen. Een deel van die taken is ook het voorzien en het onderhouden van het nodige straatmeubilair. Deze term slaat op heel wat voorwerpen en producten die je in de openbare ruimte terug kunt vinden. Ben jij voor jouw gemeente of bevoegdheid op zoek naar dergelijke producten? Dan kan je eens een kijkje nemen in het assortiment van Erdi. Daar vind je een ruim aanbod aan verkeersborden, palen, bebakening, camera’s en ga zo maar door. Op de website vind je een handige zoekbalk terug en een catalogus om net iets specifieker opzoekwerk te verrichten.

De juiste paal

Het is iets waar je waarschijnlijk nog nooit stil hebt bij gestaan: een verkeersbord heeft ook een paal nodig. In het assortiment van Erdi vind je verschillende types palen die kunnen dienen om een verkeersbord op te plaatsen. Zo zijn er de rechte buispalen of de flespalen die, zoals je al uit de naam af kunt leiden, de vorm van een fles hebben. Dergelijke palen kan je met anker op de kop tikken en natuurlijk ook in verschillende lengtes. Heb je toch graag nog wat extra informatie over de flespalen? Dan kan je dit aangeven door op de knop informatie aanvragen te drukken.

 

De verzinkbare parkeerpaal

Het is een product dat je de laatste jaren meer en meer in het straatbeeld ziet: de verzinkbare parkeerpaal. Deze paal kan handig in de grond zakken of tegen de grond gelegd worden als er verkeer over mag of als er geparkeerd mag worden. Maar kan net zo handig omhoog worden gezet als dit nodig is. Afhankelijk van het type kan dit ontgrendeld worden door middel van een sleutel. Handig om te weten is dat er een apart slot is voor nood- en hulpdiensten en dit desgewenst ook volledig weggenomen kan worden. Zo verliezen deze geen tijd bij interventies.

 

En nog meer straatmeubilair

Erdi is gespecialiseerd in straatmeubilair en dat zie je natuurlijk terug in het assortiment. Bloem- en plantenbakken, fietsrekken, afvalbakken, parkbanken, parkeerbeugels en nog veel meer: je vindt het er allemaal terug. Zelfs kentekenherkenning, terreinblokkers en slagbomen kan je bij Erdi op de kop tikken. Bovendien kan je bij Erdi ook terecht voor productie op maat gemaakt en voor de installatie en het onderhoud van de aankopen. Zo hoef je zelf met niks extra meer rekening te houden eens de keuze gemaakt is.