Ondernemershuis
Image default
Aanbiedingen

Mijn omzet verdubbelde door lokaal adverteren

Mijn omzet verdubbelde door lokaal adverteren. Toen ik vorig jaar mijn bedrijf opende wist ik dat ik een spannende tijd tegemoet ging. Ondernemen is sowieso al spannend omdat je echt verantwoordelijk bent voor je eigen inkomen, maar met de coronacrisis er boven op kwam er plotseling wel heel veel op me af. Toch floreert mijn bedrijf als nooit tevoren. Een deel daarvan komt door lokaal adverteren.

Lokaal adverteren was voor mij een logische manier om mijn bedrijf onder de aandacht van mijn stadsgenoten te brengen. Dus naast dat ik geld reserveerde om de online marketing voor mijn bedrijf op een goede manier aan te pakken, reserveerde ik ook budget voor Almere Deze Week. Almere Deze Week is voor iedereen in Almere een toegevoegde waarde als het gaat om lokaal en hyperlokaal nieuws. Het wordt gelezen door mensen die willen weten wat er in hun buurt gebeurd. Daarom is het voor mij een goede plek om mijn advertenties te plaatsen omdat de attentiewaarde van Almere Deze Week hoog is.

Meer dan lokaal adverteren

Almere Deze Week is voor mij meer dan een manier om mijn producten onder de aandacht te brengen, het is een manier om in contact te komen met mijn stadsgenoten. Daarom adverteer ik niet alleen met mijn producten, maar gebruik ik dit kanaal ook om op zoek te gaan naar personeel. Het is naast het commerciële belang ook een prettige manier om bij de mensen thuis te komen. Dat ze mijn bedrijfsnaam tegenkomen en onthouden – dat is het doel.

Betaalbaar en bereikbaar

Voor een lokale ondernemer zoals ik, die het moet hebben van de inloop uit de buurt, is lokaal adverteren een must. Het is daarnaast goed betaalbaar en heeft het bereik dat wij willen. Ik vind het ook heel prettig dat lokale media goed bereikbaar zijn. Als ik snel iets wil veranderen, dan kan dat altijd. Dat is prettig zakendoen kan ik je vertellen.