Ondernemershuis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kleijn Coatings uit Breda

Bedrijven die nog echt voor de klant werken en als doel hebben om een goede service te leveren. Ze zijn er nog zeker! We zien vaak dat bij de middelgrote familiebedrijven deze normen en waarden nog hoog staan. In principe ook logisch, want de naam en eer van je familie staat op het spel dus wil je best een stapje extra zetten! In dit artikel behandelen we een Brabants bedrijf uit Breda genaamd Kleijn Coatings. Kleijn coatings is gespecialiseerd in vloeibare systemen en biedt hier unieke producten in aan! Gekeken naar de reviews is vrijwel elke klant 100% tevreden met de vloer of dakbedekking die ze afgenomen hebben. Onderstaand kort toegelicht voor welke diensten je dit Brabantse bedrijf kan inschakelen:

Gietvloeren

Kleijn Coatings is gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren. Je ziet gietvloeren sinds een aantal jaar steeds meer verschijnen! In de horeca, in fabrieken maar ook in keukens en badkamers. De gietvloer is multifunctioneel in te zetten. Wil jij een gietvloer in Breda laten leggen? Kijk dan wel kritisch naar het bedrijf dat je hiervoor inschakelt. Bedrijven als Kleijn Coatings zijn vaak druk waardoor er een kleine wachttijd ontstaat. Hierdoor kiezen sommige mensen voor een bedrijf waar weinig over bekend is (klein portfolio en weinig reviews). Wij raden dit sterk af omdat de garantie op een vloer enorm belangrijk is! Het zou onaangenaam zijn als je een vloer laat leggen voor tienduizend euro en er vervolgens scheuren in komen.

Kleijn Coatings heeft een showroom waar je langs kan komen om de verschillende soorten en maten gietvloeren te zien. Zo kan je kiezen uit een beton ciré vloer of een van de vele andere opties.

 

 

Wandsystemen

Heb jij een ruimte en wil jij hier een wandsysteem op aanbrengen? Je krijgt dan een meer vintage look en een wat knussere uitstraling. Dit wordt vaak gedaan in badkamers. Kleijn Coatings is ook in te schakelen voor dit soort systemen.

Dakdekker

Heeft jouw pand een plat dak met oude dakbedekking dat vervangen moet worden? Ook daarvoor kan je deze partij inschakelen. Kleijn Coatings werkt met een revolutionaire techniek: de vloeibare dakbedekking. Hierdoor hoef je geen losse platen meer vast te branden wat de kans op brand enorm verkleind.

 

Wil je meer weten over Kleijn Coatings? Bezoek dan zeker eens hun website!