Ondernemershuis
Image default
Woning en Tuin

De perfecte vloer: de eiken vloer

Elk huis zou er een moeten hebben: een eiken vloer. Het nieuwe jaar is net begonnen en dat betekent tijd voor vernieuwing. Kies voor een investering dat uw huis in een keer een stuk mooier zal laten ogen. Kies voor een eiken vloer. Op dit moment bieden eiken vloeren veel meer voordelen ten opzichte van andere vloeren. Dus kies een goed voornemen dat u snel waar kunt maken, begin met het aanschaffen van een eiken vloer!

Een stap in de goede richting

Het aanschaffen van een eiken vloer is de eerste stap in de goede richting. Eiken vloeren van Bax houthandel zijn namelijk van ontzettend goede kwaliteit. De vloeren worden namelijk geproduceerd in onze eigen fabriek. Over het algemeen hebben eiken vloeren nog veel meer voordelen. Stofzuigen is een stuk makkelijker op een eiken vloer dan op bijvoorbeeld tapijt. Hierdoor is het makkelijker om uw huis schoon te houden en resulteert dit in een fijnere leefomgeving voor mensen met allergieën.

Eiken vloeren in alle soorten en maten

BAX houthandel beschikt over enorm veel verschillende soorten eiken vloeren. Alle eiken vloeren van BAX hebben twee dingen met elkaar gemeen: ze zijn van topkwaliteit en altijd scherp geprijsd. Op onze website vindt u alle verschillende soorten vloeren en designs. Neem gerust een kijkje en kijk of er ook wat leuks voor u tussen zit! Heeft u een wat kleiner budget? Bij ons is dat geen probleem! Wij bieden namelijk ook goedkopere eiken vloeren aan. Deze vindt u onder de button: eiken budget lamelparket.

Wat houdt u nog tegen?

Wij kunnen ons voorstellen dat de aankoop van een eiken vloer niet zomaar iets is. Daarom nodigen wij u graag uit in een van onze vestigingen in Amsterdam, Barneveld, Utrecht of Zoetermeer. Samen met een van onze experts kunt u dan een kijkje nemen bij al onze eiken vloeren. Onze expert zal u adviseren over alle mogelijkheden en prijzen en u altijd een vrijblijvend advies geven. Bent u benieuwd naar onze vloeren, maar niet in staat om een van onze vestigingen te bezoeken? Dat is geen probleem! Bel gerust voor advies en mogelijkheden en onze telefonistes zullen u dan alsnog de kwaliteit bieden die u van ons gewend bent!

Bezoek de website voor meer informatie :