Ondernemershuis
Image default
Winkelen

Alle informatie voor winkeleigenaren

Voor winkeleigenaren zijn er veel dingen waar je ze mee rekening moeten houden. Denk aan een succes maken van de winkel, zichtbaarheid van de product(en), het etaleren van etalages enzovoorts. De winkeleigenaren site staat boordevol tips en tricks om winkel eigenaren te ondersteunen op hun weg naar succes! Winkel-eigenaren hoopt nieuwe bedrijven te inspireren en te ondersteunen en nieuwe ontwikkelingen op dit gebied in kaart te brengen.

Voor wie is winkel-eigenaren?

De informatiesite is er voor alle ondernemers! Zowel voor nieuwe ondernemers als voor hen die al een tijd in het vak zitten. Op de site kunt u tips en nieuws lezen over alle zaken rondom retail. Tevens kunt u hier ook een artikel delen met andere ondernemers. En u kunt uw bedrijf en uzelf aanmelden als partner. Als partner bent u als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kunt u profiteren van de kennis van andere retailers. Daarnaast kunt u op de site verschillende blogs raadplegen waarop informatie wordt gedeeld rondom het boeken van succes en streven naar vooruitgang. Van elkaar kun je het beste leren!

Een tipje van de sluier

Wat voor informatie kunt u op de site verwachten? Winkel-eigenaren bieden niet alleen relevante informatie aan over de retailhandel, maar ze bieden ook tips en tricks. Zo leest u hieronder drie tips voor het aantrekkelijker maken van uw etalage.

Tip 1: werk met humor in uw etalage. Door het uitlokken van een lach op een klant zijn gezicht bouwt u een ideale klant-relatie op. De kans dat de klant naar binnen loopt is groter wanneer hij/zij zich positief voelt. Enige gevoeligheid is hierbij wel nodig; een grap mag niet beledigend ervaren worden.

Tip 2: laat uw klanten uw winkel in spieken. Hierdoor raken zij nieuwsgierig naar de rest van uw zaak. Zij zullen sneller geneigd zijn om naar binnen te lopen en een kijkje te komen nemen, wat mogelijk kan zorgen voor een verhoogde omzet.

Tip 3: leg niet te veel producten in uw etalage anders verliest de klant zijn aandacht. U kunt het beste de aandacht trekken met een paar producten.

Benieuwd naar meer goede tips en tricks? Sluit u dan aan bij winkel-eigenaren.nl en ontdek ze zelf!