Ondernemershuis
Image default
Winkelen

Welke schoenen te dragen met een spijkerbroek

Chino’s, joggers en cargobroeken hebben allemaal hun respectievelijke stijl, gemaakt om trots op te zijn. Toch zijn jeans voor de meeste mannen nog steeds de meest gekozen broeken voor de meeste mannen uitjes. Voor alles behalve de meest formele van de kantoren en de prive gebeurtenissen, denim jeans is een no-brainer. Je kunt niet fout gaan. Of kan dat toch wel?

Helaas, dat kan nog steeds wel. En een van de meest struikelblokken is het selecteren van de juiste schoenen in combinatie met de spijkerbroek. Draag de jeans met te nette schoenen, en je ziet eruit alsof je naar een slechte nachtclub gaat. Draag de jeans met slippers en je ziet er op zijn best verward uit. Dat zijn slechts twee voorbeelden van hoe belangrijk de jeans in combinatie met de schoenen kunnen zijn. Bijpassende schoenen met jeans hoeft geen lastige opgave te zijn. Je moet gewoon de juiste aanwijzingen volgen.

 

Welke schoenen te dragen met welke jeans

De functie van de spijkerbroek is verschoven sinds de uitvinding van dit soort jeans. Waar vroeger de jeans voornamelijk gebruikt werden als werkbroeken, zijn deze tegenwoordig niet meer noodzakelijk voor het beoefenen van de meeste beroepen. Tegenwoordig komen velen van ons het dichtst in de buurt van handenarbeid door op een toetsenbord te hameren. Maar waar ze ook op het brede denimformaliteitsspectrum zitten, jeans zijn in principe nog steeds werkkleding: praktisch, utilitair en duurzaam. Dus ook al draag je leren schoenen om te werken, er is een groot risico op incongruentie tussen bijvoorbeeld een strakke, gepolijste Oxford en een stoere zelfkant.

 

Eindeloos combineren met hippe schoenen

Welke schoenen het beste bij welke spijkerbroek past is ook afhankelijk van de kleur van de spijkerbroek. Zo zijn er schoenen die beter bij bepaalde kleuren passen dan anderen. Om het gehele plaatje mooi te houden is het afwisselen van schoenen ook zeker aan te raden. Daarnaast is het goed onderhouden van schoenen van groet belang.  Door kwalitatief goede schoenen te kopen van bijvoorbeeld Mason Garments en deze te combineren met een spijkerbroek van Jacob Cohen, beschik je over een kwalitatief goede combinatie waar je nog lang van kunt gaan genieten.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Bezoek de website voor meer informatie :