Ondernemershuis
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van HR++ glas in jouw woning

HR++ glas, ook wel HR glas of hoogrendementsglas genoemd, is een speciaal soort glas dat ontworpen is om warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer. Dit is mogelijk doordat het glas een laag van transparant kooldioxide bevat, wat ervoor zorgt dat het glas een beter warmte-isolatievermogen heeft.

 

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van HR++ glas:

 

  • Energiebesparing: Door het beter isolerende vermogen van HR++ glas, zal je huis minder energie verbruiken om warm te blijven in de winter en koel in de zomer. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een lagere CO2-uitstoot.

  • Comfort: HR++ glas houdt de temperatuur in je huis stabieler, wat kan leiden tot een groter comfort. Bovendien kan het ook helpen om lawaai van buiten te verminderen.

  • Duurzaamheid: Omdat HR++ glas beter isoleert, zal je huis minder energie verbruiken om warm of koel te blijven. Dit kan leiden tot een langere levensduur van je verwarming- en koelingsystemen.

 

Als je overweegt om je glas te laten vervangen door HR++ glas, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

 

  • Kosten: HR++ glas is vaak duurder dan gewoon enkel glas, dus je moet de extra kosten afwegen tegen de besparingen op de lange termijn.

  • Subsidies: Er zijn vaak subsidies beschikbaar voor het vervangen van glas door HR++ glas, dus het kan de moeite waard zijn om te onderzoeken of je hiervoor in aanmerking komt.

  • Installatie: Het is belangrijk om te zorgen dat het glas goed geïnstalleerd wordt, om ervoor te zorgen dat het optimaal presteert. Zoek daarom een professionele glaszetter die ervaren is met het installeren van HR++ glas.

 

In samenvatting is HR++ glas een goede keuze als je op zoek bent naar een manier om je huis beter te isoleren en om energie te besparen. Houd wel rekening met de extra kosten en zorg ervoor dat het glas goed geïnstalleerd wordt door een professionele glaszetter.

 

Al met al kent dit glas dus veel voordelen. Heb je interesse in triple glas? Kijk dan eens bij de Glasgigant of zij jou van dienst kunnen zijn en of het mogelijk is bij jouw woning! Heb je het aanbod bekeken en het geschikte dubbel glas gevonden? Jouw bestelling plaats je gemakkelijk en snel online. Het glas wordt altijd geleverd met een gegarandeerde kwaliteit. De levertijd van het glas bedraagt standaard vijf dagen. Gaat het om een spoedlevering? Dan wordt het glas binnen drie dagen thuis afgeleverd. Bij Glasgigant ben je verzekerd van maatwerk. Heb je een vraag over dubbel glas of een ander product uit het assortiment? Neem gerust contact met op, Glasgigant staat altijd klaar om je te helpen.

 

https://www.glasgigant.nl/