Ondernemershuis
Image default
Zakelijk

Maatwerk kunststof verpakking

Naber Plastics B.V. is een bedrijf dat op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier kunststof verpakking ontwerpt. In tijden dat er veel mensen voor de natuur opkomen is het erg belangrijk om als bedrijf hieraan mee te doen. Plastic is normaal gesproken een stuk materiaal dat niet in de natuur hoort te liggen. Dit materiaal zorgt voor vervuiling en door deze vervuiling kunnen de beesten en de gewassen die leven in de natuur niet overleven. Het is dan ook erg belangrijk om kunststof verpakking op een milieuvriendelijke manier te ontwikkelen. 

 

Verpakkingsmateriaal van diverse materialen gemaakt

Niet alleen plastic wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Ook andere producten zoals papier, karton, glas en aluminium. Voordeel is dat veel producten gerecycled kunnen worden en opnieuw gebruikt worden. Hierdoor voorkom je een grote afvalhoop en dat heeft weer een positieve uitwerking op de natuur. 

Behalve kunststof verpakking te laten maken door Nabers Plastics B.V. is het hier ook mogelijk om deze verpakkingen op te slaan. Zij hebben een zeer ruim magazijn van 16.000 m2 waar eventueel milieuvriendelijke verpakkingen in opgeslagen kunnen worden. Voordeel is dat je als ondernemer deze bestelling niet hoeft op te slaan. Hierdoor scheelt het weer ruimte. Bovendien is het nu wel mogelijk om meteen een grote order te plaatsen en deze in het magazijn bij Naber op te slaan. Zo heb je altijd de juiste kunststof verpakking op voorraad en grijp je nooit mis.  

Meer weten over Naber Plastics B.V. en hun dienstverlening, schroom dan niet om contact op te nemen met dit bedrijf.