Ondernemershuis
Image default
Groothandel

Koop uw nieuwe fiets bij dé fietsenwinkel in de buurt van Breda

Heeft u een nieuwe fiets nodig? Of wilt u deze laten repareren? Ga dan langs bij Van Boxel Tweewielers, dé fietsenwinkel in Galder, nabij Breda. U kunt hier terecht van dinsdag tot en met zaterdag. Wilt u een nieuwe fiets, dan heeft u hier een ruime keuze. Het aanbod bestaat uit kinderfietsen, omafietsen, moederfietsen en nog veel meer zaken. Zo is er altijd de juiste fiets. Want voor een mountainbikeritje door het bos heeft u natuurlijk een andere fiets nodig dan voor het dagelijkse fietsritje van en naar het werk.

Bij deze fietsenwinkel nabij Breda kunt u kiezen voor nieuwe en gebruikte fietsen

Kom langs in de fietsenwinkel in Galder, nabij Breda, dan heeft u een ruime keuze uit nieuwe, maar ook tweedehands fietsen. U krijgt dan de beste service en kiest uit een ruim aanbod. U kunt hier ook terecht voor vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten. Dit gebeurt met goed gereedschap, zodat u van kwaliteit uit kunt gaan. Ook zijn de medewerkers goed opgeleid, zodat ze u goed kunnen helpen. Of u nu uw fiets laat repareren of een compleet nieuwe fiets koopt, u krijgt altijd drie maanden vakantie. Zo maakt u altijd veilige fietsritjes.

Koop een nieuwe fiets of laat uw huidige fiets repareren

Zoals gezegd heeft u bij Van Boxel Tweewielers, dé fietsenwinkel van de regio Breda, een ruime keuze als u een nieuwe fiets wilt kopen. Raakt uw fiets onderweg kapot, dan kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice. Zo kunt u uw weg snel weer vervolgen. Ook vermindert de kans dat u weer stil komt te staan, en u kunt op een veilige manier fietsen, wat natuurlijk ook belangrijk is. Zo voorkomt u ongelukken. Het belang hiervan begrijpen de specialisten van Van Boxel Tweewielers natuurlijk ook. Zo kunt u namelijk veilig en prettig uw fietstocht naar het werk, de sportclub, de supermarkt of familie en vrienden vervolgen.