Ondernemershuis
Image default
Aanbiedingen

Heeft een groen dak wel voordelen voor een bedrijfspand?

Bomen bepalen in jouw leefomgeving de kwaliteit. Bomen zijn kleurrijk maar ook rustgevend. Wist je wel dat bomen een gunstig effect hebben op de gezondheid en sociale omgang? Natuurlijk kunnen bomen ook gevaar en overlast opleveren. Door een goed boombeleid en boombeheer kunnen klachten en problemen beperkt worden.

Kennis en vakmensen

Wanneer je op zoek gaat naar wat meer groen in je omgeving en of dit nu privé gezien of zakelijk is dan wil je graag vakmensen die ook kennis hebben van zaken. Wanneer je op zoek gaat naar een haag voor in je tuin wil je de juiste in je tuin hebben en de kennis die vakmensen hebben graag weten zodat jij het groen in je tuin of dakterras mooi houdt. Ook wanneer je een boom in je tuin neemt wil je graag het juiste boom technisch advies krijgen. Natuurlijk kan je er voor kiezen om zelf alles aan te leggen maar je kan ook overwegen het te laten doen.

Groener Bouwen

Wanneer je groener gaat bouwen krijg je ook meer waarde aan het bouwproject. Juist doordat je meer met groen doet maakt het de tuin een stuk mooier maar het zorgt ook nog eens dat het voldoet aan de eisen die er tegenwoordig zijn. Zo doe je ook nog eens aan toekomst gerichte oplossingen zoals klimaat adaptie, natuurontwikkeling, waterbuffering en meer.

Natuurdaken

De natuurdaken komen dan ook steeds vaker voor. Dit maakt natuurlijk ook een groot verschil met de natuur. Ook hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste kennis nodig van techniek, materialen, eisen en creativiteit. Door de natuurdaken word ruimtegebrek ook weer opgelost als je in de stad woont.

Ontwerp en effecten realiseren

Wanneer je over gaat tot een daktuin is het verstandig om een daktuin te laten ontwerpen. Het ecosysteem is dan wel een belangrijk begrip. Je wilt dan graag dat de daktuin het water doeltreffend bergt maar dat het ook verkoelend werkt. Het ontwerp wordt natuurlijk met de opdrachtgever gerealiseerd daarom word het een groene oplossing in een toekomstbestendige stad. Een beetje groen in de stad is altijd welkom. Natuurlijk is een ontwerp altijd mooi maar het zit hem in de uitvoering en of het ook daadwerkelijk werkt. Wanneer het eenmaal geïnstalleerd is moet er natuurlijk wel het juiste beheer en onderhoud zijn. De begeleiding bij de aanleg, het monitoren van de effecten en een beheer aanstellen is belangrijk.

Voor de aanleg kan je voldoende materiaal inhuren. Wil je een overzicht verhuur gww dan kan je die hier eenvoudig vinden.  Bij deze afdeling kun je alles vinden wat er nodig is aan materiaal wat er nodig is voor de juiste uitvoering van de aanleg. De materialen zijn voor iedere aanleg geschikt en ook hulpstukken en accessoires zijn te verkrijgen. Alles is tevens los te verhuren.

Meerwaarde om dak en gevelbegroeiingen te nemen

·        Het verminderd de belasting van regenwater

·        Binnen/buitenklimaat wordt verbeterd.

·        Verhoogd de biodiversiteit

·        Het geeft bescherming voor dak en gevel

·        Verhoogt het rendement van zonnepanelen