Ondernemershuis
Image default
Aanbiedingen

Machinebouwer Twin-Tech

Machinebouwer Twin-Tech

 

Als het gaat om machine bouwen hoef je niet verder te zoeken! Bij Twin-Tech staan we te popelen om ook voor jou een technisch hoogstaand product af te leveren specifiek afgestemd aan jouw lijst van wensen en eisen. We zijn werkzaam in vele uiteenlopende marktgebieden. Denk aan Baggerindustrie, Offshore, Scheepsbouw, Electronica, Voedingsindustrie en Algemene machinebouw. Bij elk project streven we naar vakkundigheid, efficiëntie en klantgerichtheid om een project naar alle tevredenheid uit te kunnen voeren.

 

Geavanceerde 3D engineering en modellering

 

De engineers van Twin-Tech zijn specialisten als het gaat om 3D modellering en in het omgaan met speciale 3D software om levensechte 3D tekeningen te maken voor onze projecten. Zo kunnen we super realistische concepten uitwerken, berekeningen maken én animaties maken hoe de uiteindelijke machine gaat werken. Dit is de meest moderne manier van engineering en daar staan we ook voor.

 

Machine service op locatie

 

Voorkom stilstand van hoogwaardige machines door het preventief onderhouden van je machine. Bij Twin-Tech verlenen we uitgebreide service aan de machines die wij ontwikkelen. Standaard geven we onze klanten, en dan specifiek de desbetreffende verantwoordelijke monteurs, een uitgebreide training in het onderhouden van machines. Periodiek onderhoud en aandacht voor de kwetsbare onderdelen zijn een pré. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om een service contract af te nemen waarbij onze engineers zelf het onderhoud uitvoeren op periodieke basis. Zo ben je verzekerd dat je machine het hele jaar perfect presteert. Naast onderhoud kan Twin-Tech machines ook repareren en reviseren. In combinatie met de andere diensten van onze machinefabriek, kunnen onderdelen voor het repareren en reviseren van machines door Twin-Tech ontwikkeld worden.

 

 

Succesvolle engineering projecten

 

Natuurlijk hebben we bij Twin-Tech meer projecten verwezenlijkt dan dat we op onze website hebben staan. Enkele bijzondere projecten zullen we daarom hieronder nader toelichten.

 

Mobiele huis platform

 

Het verplaatsen van een huis is niet een alledaags iets. Voor zulke bijzondere en specifieke klussen hebben we bij Twin-Tech een mobiel en innovatief uitschuifbaar woontrailer ontwikkeld. Dankzij het (automatisch en elektrisch bedienbare) uitschuifsysteem is het aan te passen aan de grootte van de woning of object dat vervoerd moet worden. Ook hebben we nagedacht over materiaal gebruik en gebruik gemaakt van lichte, maar sterke materialen.

 

testopstelling i.s.m. Hogeschool Saxion

 

Ook mooi om te laten zien is dat wij veel samenwerken met Universiteit Twente en hogeschool Saxion in Enschede. Samen met de desbetreffende onderzoekers participeren wij in onderzoeken die een meerwaarde kunnen betekenen voor het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld wat de impact is van een trekkende kracht over langere tijd op een composiet. Voor deze onderzoeksvraag hebben we ontwerp gemaakt op basis van hydraulische cilinders die een krachtenoverbrenging realiseren. Met een kleine last kan hiermee een grote kracht opgewekt worden. Het resultaat is een goedkopere oplossing die beter past bij de wensen van de klant.

 

Begin je maatwerk project bij engineeringbureau Twin-Tech uit Enschede

 

Begin je nieuwe maatwerk machine project professioneel bij Twin-Tech. Ons ingenieursbureau is gevestigd in Enschede en Hengelo (postadres) en hebben een grote werkplaatst in Halle (Gelderland). Hier bouwen we onze projecten van A-Z tot een werkbare prototype die we uitvoerig testen. Pas na succesvolle resultaten werken we de prototype uit tot een definitieve werkbare machine op locatie. Ook als het gaat om product en industriele automatisering staan onze professionals voor je klaar in het meedenken, begeleiden en uitvoeren.

https://www.twin-tech.nl/