Ondernemershuis
Image default
Zakelijk

Goede verzendlabels PostNL

Wanneer er dagelijks veel pakketten de deur uit gaan om verzonden te worden, is het makkelijk om hier een geschikt etiket voor te bestellen. Stuur jij als ondernemer bijvoorbeeld veel via PostNL, dan zijn hier bij de Labeldiscounter.nl special verzendlabels PostNL te bestellen. Deze etiketten zijn speciaal voor deze koerier gemaakt. Ook zijn hier speciale combinatie pakketten met een labelprinter te bestellen, voor het snel versturen van alle POSTNL-pakketten. 

Deze labels zijn in diverse afmetingen te bestellen. Zo zijn ze al te leveren met een afmeting van 105mm x 148 mm op een rol. Maar ook zijn deze te bestellen met vier A6 vellen, geleverd op een A4 vel. 

 

Online etiketten bestellen

Zorg ervoor dat jouw pakketjes niet kwijt raken tijdens de verzending. Dit gebeurt helaas in de praktijk dagelijks. De grootste oorzaak hiervan zijn de slechte kwaliteit etiketten. Ze laten los, of het adres is niet meer leesbaar doordat de inkt is doorgelopen. Gelukkig heeft de Labeldiscounter daar de oplossing voor. Zij verkopen alleen maar verzendlabels PostNL en andere soort etiketten, welke zijn gemaakt van goede kwaliteit. Bovendien wordt hier thermisch papier gebruikt waarmee met warmte het adres op de etiketten wordt gezet. Let er dan ook op dat je de juiste labels gaat bestellen. Zorg ervoor dat deze met een permanente lijmlaag zijn, wanneer deze per koerier verzonden gaan worden. Deze lijmlaag blijft heel goed zitten, dus het probleem dat een etiket tijdens het vervoeren eraf zal vallen is nihil. Bekijk hier online het enorme assortiment en bestel hier makkelijk en snel het aantal etiketten, eventueel met toebehoren.