Ondernemershuis
Image default
Management

Best start up business ideas 2021

Beste start-up bedrijfsideeën 2021

 

1. Onderneming & Bedrijfsbeheer

Inkomstengroei in de bedrijfs- en ondernemingsmanagementsector

De sector Bedrijfs- en ondernemingsbeheer zal naar verwachting zijn groeipercentage van 1,6% handhaven tot het jaar 2026, wat een gestage instapmogelijkheid biedt voor nieuwe bedrijven.

 

Slechts in geringe mate getroffen door de pandemie, blijven de vooruitzichten voor de jobcreatie in de sector Management van Ondernemingen en Bedrijven bescheiden maar gestaag stijgen. En dat is logisch: Terwijl bedrijven het moeilijk hadden tijdens de pandemie, waren managementconsultants en -adviseurs meer dan ooit een zegen voor de economie.

 

Ook dit is een brede categorie die kan zijn wat je er zelf van maakt. De diensten die onder deze grote paraplu worden aangeboden, omvatten advies op gebieden zoals organisatieontwerp, human resources, bedrijfsstrategie, informatietechnologie, marketing en verkoop, en financiën en logistiek. En net als bij financiële en verzekeringsdiensten is er geen maximum aan het type, de omvang of het aantal bedrijven waarmee u kunt werken, waaronder grote en kleine bedrijven, non-profitorganisaties, de publieke sector en overheidsinstellingen.

 

Met een consistente positieve groei van 1,6% van 2016 tot 2026, kunt u uw unieke kennis, achtergrond en vaardigheden aanbieden om in te stappen in deze gezonde industrie.

 

2. Automotive diensten

Het valt niet te betwisten dat bedrijven die in het afgelopen anderhalf jaar als “essentieel” werden beschouwd, het iets minder moeilijk hadden dan de rest. Voor dergelijke bedrijven, zoals autodiensten, bieden zich groei en kansen aan de aspirant-ondernemer aan. Als een essentiële dienst, pandemisch of niet, zal de vraag naar autodiensten naar verwachting tot de rest van 2021 toenemen ten opzichte van de gebruikelijke percentages. Naarmate sommige werknemers weer aan het werk gaan of terug naar kantoor gaan, zullen lang aanslepende problemen met voertuigen opduiken, waardoor bestuurders hun voertuigen dringend moeten laten onderhouden.

 

De kosten van het openen van een auto reparatie of service vestiging hangt af van de apparatuur, mankracht, en de fysieke ruimte die nodig is om aan de vraag te voldoen. Controleer uw lokale bestemmingsplan om te zien of u kunt dit soort bedrijf te bedienen vanuit uw huis of garage, anders moet u wellicht de aankoop of huur van een gebouw of bestaande winkel. Neem contact op met uw lokale Small Business Development Center (SBDC) voor een nuttige checklist voor autoservicebedrijven in uw staat, zoals dit voorbeeld voor Ohio Motor Vehicle Repair-bedrijven.

 

3. Kip

Dit is een bedrijf dat u misschien niet op deze lijst had verwacht. Hoe vreemd het ook klinkt, de kippenbusiness heeft de laatste jaren een ware vlucht genomen. Dit is deels te danken aan het opzwepende succes van Chick-fil-A, maar ook aan stijgende inkomens en een verschuiving weg van rundvlees in de VS. Volgens het GrubHub 2020 State of the Plate-rapport is de populariteit van het broodje pikante kip in de VS in 2020 met bijna 300% gestegen.

 

Dit is niet alleen een kans voor onafhankelijke kippendetailhandel, -groothandel en -horeca, maar het is ook een goede zaak om een van de vele populaire kipfranchises in de VS te franchisen, waaronder Bojangles’ Famous Chicken ’n Biscuits, Bonchon, Buffalo Wild Wings, Church’s Chicken, Popeye’s en KFC, om er maar een paar te noemen. Deze dure franchises kunnen je $350.000 en meer aan opstartkosten kosten, maar er is iets te zeggen voor een bewezen, smakelijk bedrijfsmodel. Als u van plan bent om vanaf nul te beginnen, neem dan een kijkje op onze restaurant business plan gids en sjabloon.

 

4. Reiniging & Restauratie

Residentiële schoonmaak Service Franchise Groei

Residentiële schoonmaakdienst franchises vertegenwoordigen een positieve toekomstige groei in de schoonmaakindustrie in het algemeen. Na verliezen te hebben geleden, zal deze industriesector zich naar verwachting herstellen met een gemiddeld percentage van 1,9% jaar-op-jaar tot 2025.

 

In een tijd waarin reinheid gelijk staat aan veiligheid en een goede gezondheid, is de schoonmaak- en restauratiemarkt het overwegen waard. Dit kan betekenen residentiële schoonmaakdiensten, commerciële en conciërgediensten, tapijt- en bekledingsreiniging, en zelfs rampenopruiming. COVID heeft geleid tot geheel nieuwe normen voor “schoon” bij luchtvaartmaatschappijen, sportscholen, autoverhuurbedrijven, hotels, restaurants en kantoorgebouwen, wat betekent dat er veel nieuwe potentiële activiteiten zijn voor ondernemende mensen, naast de mogelijkheden voor schoonmaak en herstel van woningen. Verenigingen in de schoonmaaksector hebben zelfs geheel nieuwe protocollen en certificeringen gepubliceerd als direct resultaat van COVID. Een stijgend besteedbaar inkomen en een vergrijzende bevolking zijn ook oorzaken voor de groei van deze industrie.

 

Omdat een schoonmaakbedrijf gemakkelijk vanuit huis kan worden geëxploiteerd, extreem lage opstartkosten heeft en zeer schaalbaar is, zou het een aantrekkelijke mogelijkheid moeten zijn voor elke aspirant-ondernemer. Zie onze uitgebreide gids voor het starten van een schoonmaakbedrijf.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/