Wasmachine reparatie Amsterdam raadt aan te breken met slecht wasgewoonten om meer te besparen

Ondernemershuiszo

Wasmachine reparatie Amsterdam raadt aan te breken met slecht wasgewoonten.

Breek met je slechte wasgewoonten.

Heb je overwogen je slechte wasgewoonten te doorbreken? Als u geld wilt besparen op wasmiddelen, nieuwe kleding en reparaties aan de wasmachine, breek deze slechte wasgewoonten nu meteen! En we weten dat u deze tips zo leuk zult vinden.

Te veel wasmiddel gebruiken

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat meer zeep schonere kleding betekent, maar je moet weten waar je de grens moet trekken. Restanten van te veel wasmiddel zorgen er immers voor dat je kleding er smerig uitziet. Overmatig schuim kan ook de pomp en afvoer van de wasmachine beschadigen. U kunt het beste de aanbevolen hoeveelheid op het flesje met reinigingsmiddelen gebruiken.

Wasmachine reparatie Amsterdam adviseert natte kleding uit de wasmachine direct op te hangen

Natte kleding in de wasmachine laten voor te lang

Zodra een batch klaar is met wassen, brengt u hem over naar de droger. Anders, in slechts acht tot twaalf uur, zullen schimmel en meeldauw beginnen te groeien op je pas schoongemaakte kleding, waardoor ze worden omgezet in zuur geurend wasgoed. Als een stapel kleren of handdoeken uit je hoofd glijdt, moet je het opnieuw wassen. Vraagt ​​u zich af hoe u zure geur uit handdoeken krijgt? Voeg gewoon een kopje witte azijn toe aan de batch samen met het wasmiddel dat u normaal gebruikt.

Schoonmaken van kleding in een wasmand

Als je je strijkijzer een training wilt geven, verzamel dan in alle opzichten je schone, droge kleding in een wasmand. Als je geen was vouwt en voorwerpen meteen ophangt, krijg je een rimpelige, slordige stapel kleren. Het kan zelfs eenvoudiger zijn om de batch opnieuw te maken dan om al dat strijken te doen! De oplossing? Trek kleding direct uit de droger en hang of vouw ze meteen op.

Advies van wasmachine reparatie Amsterdam is de machine zeker niet te overbelasten

Overbelasting van de wasmachine

U kunt zich goed voelen als u kleding in de wasmachine propt, denkend dat u tijd uitspaart of water bespaart, maar dat overbelaste ringen sneller kapot gaan. Je kleding komt ook niet schoon, waardoor ze toch opnieuw moeten worden gewassen. Houd u aan de laadlimieten in de gebruikershandleiding voor de beste resultaten.

Rits of knopen

Om te voorkomen dat de metalen tanden van ritssluitingen vastzitten aan delicate kleding, is het een nieuwe gewoonte om ze helemaal naar boven te duwen voordat ze in de was worden gegooid. Gaat hetzelfde voor je button-down shirts? Eigenlijk niet. Het dichtknopen van broeken en shirts legt extra druk op de knoppen, waardoor ze kunnen loslaten en verdwijnen.

Laat uw droger “rusten”

Als u uw droogautomaat op de juiste manier gebruikt en niet overbelast, zal de machine nooit oververhit raken, ongeacht hoeveel cycli u op een rij droogt. U kunt zelfs energie besparen door batches back-to-back uit te voeren, omdat elke opeenvolgende cyclus profiteert van de behouden warmte van de vorige batch.

Drogen van al je kleren in de wasdroger

Ja, drogen in de trommel is de snelste optie, maar deze methode zorgt er ook voor dat kleding vroegtijdig slijt. Voor het beste resultaat, blijft u droge handdoeken en spijkerbroeken drogen, zodat ze niet krokant worden. Hang alles wat je kunt drogen droog, vooral als de onderhoudsinstructies op de tag “drooglijn” of “onderdompelen” suggereren. Je bespaart geld door je kleding langer te laten duren!

Mocht uw wasmachine problemen geven, bel dan met witgoed reparatie Amstelveen. De nummer 1 in reparaties van alle soorten wasmachines.

Bezoek de website voor meer informatie : https://witgoed-reparatie.net