Voorkom corrosie van sierhekwerken, tuinafsluitingen en tuinpoorten

Als u zojuist goedkope tuinpoorten, tuinafsluitingen of sierhekwerken heeft gekocht, is er iets waar u goed over na moet denken. U moet er namelijk voor zorgen dat ze lang mooi blijven. U wilt natuurlijk niet dat ze gaan rotten of dat de lak eraf gaat. Om een lange levensduur te verzekeren is een anti-corrosiebehandeling van sierhekwerken of tuinafsluitingen zeker van belang. Om roest te voorkomen, kunnen de tuinpoorten behandeld worden met twee technieken. Zo kunt u ze thermisch laten verzinken. Hierbij wordt het materiaal ondergedompeld in een bad met gesmolten zing van 450 graden Celsius. Ook kunt u de poorten laten metaliseren. Hierbij wordt een zink-aluminium beschermlaag aangebracht. Op deze manier blijven uw tuinafsluitingen langer mooi.

Tuinpoorten geheel op maat laten maken

Sierhekwerken, tuinpoorten of tuinafsluitingen plaatsen is een belangrijk onderdeel van de inrichting van uw tuin. Kies niet alleen voor iets dat praktisch is, maar kijk ook wat u zelf mooi vindt. Een tuinpoort die geheel in stijl is met de tuin, dat is nog mooier. Het maakt uw tuin helemaal af. Ga op zoek naar de poort die helemaal aan uw wensen voldoet of ga zelfs op zoek naar sierhekwerken om de tuin nog mooier en geheel in stijl te maken. Alle tuinen zijn anders, op het gebied van stijl maar ook op het gebied van afmetingen. Daarom kunnen tuinpoorten tegenwoordig vrijwel altijd op maat gemaakt worden.

Massief houten tuinpoorten: een robuuste uitstraling

Tuinafsluitingen, tuinpoorten en sierhekwerken kopen is ontzettend leuk. U kunt goed nadenken over de uitstraling die u wilt dat uw tuin heeft en hier bijpassende hekken en poorten kiezen. Dit kan door massief houten tuinpoorten, sierhekwerken of andere tuinafsluitingen op maat te laten maken. Deze moeten natuurlijk wel gemaakt worden van uitstekende kwaliteit houtsoorten, zodat ze een lange levensduur hebben. Ook deze poorten kunnen zowel manueel als met automatisering geplaatst worden. Let erop dat er altijd garantie gegeven wordt bij massief houten tuinpoorten, zodat u altijd ergens op terug kunt vallen. Ook is het belangrijk om de plaatsing professioneel te laten plaatsvinden, zodat u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.poortland.be/