Ondernemershuis
Image default
Onderwijs

Verbeter je kansen met een Online Marketing opleiding

Met een Online Marketing opleiding maak je meer kans om aan een baan in marketing te komen. Online marketing kan niet meer missen in hedendaagse bedrijven. Het dagelijkse gebruik van social media wordt steeds groter, terwijl het dagelijks gebruik van traditionele media, zoals tv, steeds verder daalt. Hierdoor is de vraag naar online marketing medewerkers groter geworden.

Voordelen van een Online Marketing opleiding bij fabius opleidingen

Een opleiding bereid de medewerker voor op het bedrijfsleven. Je moet dan denken aan lessen in Marketing, Effectieve Websites, Social Media, en Zoekmachinemarketing. Er is geen vooropleiding vereist om te beginnen met een online marketing opleiding, omdat deze opleiding op Mbo-niveau wordt gegeven. Je bent ook niet lang bezig met deze opleiding, meestal ben je maar één dag kwijt voor lessen en twee dagdelen die zelf zijn in te delen om huiswerk te maken. Prima te combineren met een (bij)baan dus.

Duur van de opleiding

De opleiding bestaat uit 15 lessen die je zult volgen gedurende 4 maanden. Elke les duurt 3 uur en zul je een keer per week bijwonen. Ook kun je kiezen om in de avond (van 19:00 tot 22:00) of in de ochtend (van 09:00 tot 12:00) de les te volgen, wat handig is als je de opleiding wilt combineren met een (bij)baan. Je krijgt ook huiswerk mee voor buiten de lessen. Afhankelijk van je eigen ervaring en voorkennis met de verschillende onderwerpen zal de werklast verschillen. Je kunt ervan uit gaan dat je gemiddeld 6 uur kwijt zult zijn per week met huiswerk.

Wat ga je doen na je opleiding?

De vraag naar online marketing medewerkers op mbo-niveau is groter dan die op hbo-niveau. Over de laatste jaren is er meer interesse vanuit bedrijven voor medewerkers op mbo-niveau, zodat ze mensen met een hbo-diploma in kunnen zetten in andere functies. Als online marketing medewerker zijn er verschillende richtingen die je op kunt gaan. Je kunt denken aan functies als:

–          Social media agent,

–          SEO-medewerker,

–          E-commerce medewerker,

–          Online campagne medewerker,

–          Content marketeer.

Begin meteen

Begin meteen en maak je plaats op de banenmarkt sterker met een opleiding Online Marketing.

Bezoek de website voor meer informatie :