Ondernemershuis
Image default
Meubels

Kantine inrichten? Dat doe je met mangohout

Heb je een bedrijf en wil je voor je werknemers een gezellige, praktische kantine inrichten? Dan bieden de mangohouten meubels van De Meubel Importeur uitkomst. Of het nu gaat om robuuste eettafels, comfortabele stoelen of praktische banken, bij deze meubelzaak vind je alles wat je nodig hebt. Wil je meer weten over het inrichten van een kantine met mangohout? Lees dan snel verder, want in dit artikel vind je tips!

Welke meubels heb je nodig voor een kantine?

Je hebt meer nodig dan alleen een mango eettafel (rond, vierkant of langwerpig) om een kantine in te richten. De volgende meubels komen bij het inrichten van een personeelsruimte van pas:

  • Tafels: gebruik deze om te eten, vergaderen of werken;

  • Stoelen: zorg voor comfort en kies stoelen die je makkelijk kunt schoonmaken;

  • Banken: gezellig voor informele zitplekken en ontspannen hoekjes;

  • Koffiemachine: nodig voor drankjes;

  • Koelkast: bewaart eten en drinken. Kies de grootte afhankelijk van het bedrijf;

  • Magnetron/oven: voor het opwarmen van eten. Meer apparaten kunnen nodig zijn;

  • Vuilnisbakken en recyclingbakken: houden de kantine schoon;

  • Opbergkasten/rekken: voor servies en benodigdheden;

  • Informatiebord/scherm: voor mededelingen of menu’s.

Waarom meubels van mangohout?

Meubels van mangohout – zoals een eettafel van mangohout, ovaal, rond of vierhoekig – worden steeds populairder, omdat ze veel voordelen hebben. Mangohout is sterk en gaat lang mee, wat het perfect maakt voor meubels die elke dag worden gebruikt. Het is ook goed voor het milieu. Mangohout komt van fruitbomen die geen vruchten meer dragen, dus door dit hout te gebruiken help je bij het verminderen van houtafval en ondersteunt je bedrijf duurzame houtbewerking. Mangohout ziet er ook mooi uit, met een rijke textuur waardoor elk meubelstuk uniek is. Mangohout is daarnaast betaalbaar en makkelijk te onderhouden, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor op kantoor of in een bedrijfspand.

Waarom de meubels van De Meubel Importeur?

Ontdek de charme en duurzaamheid van de mangohouten meubels van De Meubel Importeur. Met de directe importmethode garanderen de meubelexperts van dit bedrijf niet alleen de beste prijzen, maar ook een unieke collectie die continu wordt vernieuwd. Meer dan 12.000 tevreden klanten hebben hun huis of pand al verrijkt met de kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle meubelstukken van De Meubel Importeur.

Waarom wachten? Bezoek nu de website of showroom en laat je inspireren door het uitgebreide aanbod aan mangohout meubels.