Heeft u pech met uw aanhangwagen? Onderhoud en reparaties zijn 24 uur per dag mogelijk

24 uur per dag is onderhoud mogelijk van uw aanhangwagen. Ook reparaties kunnen zowel ’s nachts als ’s avonds worden uitgevoerd, evenals een keuring van uw aanhangwagen. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

Het jaarlijks keuren van een aanhanger voorkomt boetes en defecten

Keuring van uw aanhangwagen is ieder jaar weer nodig. Bovendien is het wettelijk verplicht. Door ieder jaar een keuring te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger door tijdig onderhoud van uw aanhangwagen.

Minimale stilstand van aanhanger door snelle keuring

Het is nooit fijn om ineens stil te komen staan met uw aanhangwagen. Een goede keuring van uw aanhangwagen kan voorkomen dat u dit overkomt. In de transportsector kost stilstand geld en dat wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Om die reden laat u het keuren, onderhoud en de reparatie van uw aanhangwagen en opleggers over aan TOSCON. Zij zijn een servicepartner die u een snelle en uitgebreide keuring garanderen. Door gebruik te maken van duidelijke onderhoudsformulieren wordt in korte tijd gecontroleerd of alle onderdelen van de aanhanger geïnspecteerd en onderhouden zijn. Zodoende kan de keuring snel uitgevoerd worden en kunt u snel weer beschikken over uw aanhanger.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.toscon.com/