Ondernemershuis
Image default
Ondernemen

Franchise adviesbureau

Kubus is een franchise adviesbureau waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende zaken. Zodra jij je hebt ingeschreven voor een lidmaatschap, doen zij er alles aan om jou goed te helpen met een eigen bedrijf. Voordelen zijn dat jij als Kubus lid gewoon de eigenaar blijft van het Kubus kantoor. Zij kunnen veel voor je regelen, denk hierbij aan vervanging tijdens ziekte of vakantie. Maar ook kunnen zij veel betekenen op het gebied van trainingen en fiscaal-juridische advisering. Waar ik zelf heel veel kennis en informatie vandaan heb gekregen is het forum. Hier kan je in contact komen met andere bedrijven en ondernemingen. Op deze manier is het mogelijk om van elkaars kennis en ervaringen te leren.  

De voordelen van een franchise adviesbureau

Onlangs had ik mij ingeschreven voor een een gratis en vrijblijvende Masterclass Eigen Administratiekantoor. Hierdoor heb ik veel nieuwe en interessante zaken erbij geleerd. Deze heb ik inmiddels in mijn eigen bedrijf kunnen gebruiken. Een zeer interessante bijeenkomst, die ik iedere eigen ondernemer of franchisenemer kan aanraden. 

Kubus heeft in de afgelopen 15 jaar heel veel bedrijven kunnen helpen. Tevens hebben zij zelf ook niet stil gezeten. Want voorheen waren er alleen maar administratie-, boekhoud- en accountantskantoren bij hun aangesloten. Nu zijn er zoveel organisaties bijgekomen, dat je wel mag spreken van een  breed georiënteerde organisatie. Wil jij precies weten wat hier allemaal mogelijk is, kijk dan op deze website. Ons bedrijf heeft hier heel veel baat bij en daar zijn wij allemaal zeer tevreden over. Kubus heeft ons zeer goed geholpen. 

Bezoek de website voor meer informatie :

Gerelateerde artikelen

Kijk hier voor geweldige ICT vacatures

Het uitbesteden van technisch onderhoud

Veel schuldhulp bedrijven in Nederland